elvis2008 Napisano 29 sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 29 sierpnia 2009 Witam Mam nastepujace pytanie. Czy do kina Samsung HT Z310 mozna dokupic kable? Dodam ze sa to kable ktore z jednej strony zakonczone sa takim prostokatnym plastikiem ktory umieszcza sie z tylu DVD. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 29 sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 29 sierpnia 2009 Jakie chcesz te kable, głośnikowe??? Jaka to jest wtyczka, bo "takie prostokątne" to są różne??? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elvis2008 Napisano 4 września 2009 Autor Udostępnij Napisano 4 września 2009 Cytat Jakie chcesz te kable, głośnikowe??? Jaka to jest wtyczka, bo "takie prostokątne" to są różne??? To jest to co na zdjeciu kabel z wtyczka. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osiken Napisano 4 września 2009 Udostępnij Napisano 4 września 2009 Połóż sobie wtyczkę na stoliku, i wtedy zrób "super makro" - ostrość poszła Ci na tło... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ryba82 Napisano 4 września 2009 Udostępnij Napisano 4 września 2009 To są kable głośnikowe z takimi wtyczkami, samsung stosuje takie rozwiązanie żeby szybko połączyć głośniki z ampli i nie pomylić biegunowości.Problem pojawia się w tedy gdy kable są za krótkie albo jak już mamy poprowadzone kable w ścianach.Nie spotkałem się nigdy żeby można było kopic takie wtyczki ale może gdzieś można je dostać.Po co ci te końcówki ( wtyczki) ??? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elvis2008 Napisano 4 września 2009 Autor Udostępnij Napisano 4 września 2009 Cytat To są kable głośnikowe z takimi wtyczkami, samsung stosuje takie rozwiązanie żeby szybko połączyć głośniki z ampli i nie pomylić biegunowości.Problem pojawia się w tedy gdy kable są za krótkie albo jak już mamy poprowadzone kable w ścianach.Nie spotkałem się nigdy żeby można było kopic takie wtyczki ale może gdzieś można je dostać.Po co ci te końcówki ( wtyczki) ??? Poniewaz mam mozliwosc kupna takiego kina w bardzo dobrej cenie tylko zastanawiam sie czy warto skoro dzwoniac do serwisu samsunga powiedzieli ze samsung nie prowadzi takiego wsparcia Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts