piorek Napisano 31 sierpnia 2009 Napisano 31 sierpnia 2009 Jakiego efektu na plus lub na minus mogę się spodziewać z wymany odtwarzacza cd Technics SL-PG590 na coś w rodzaju Marantz'a CD6002 ( lub inny w tych pieniądzach) ? Na dzień dzisiejszy mam tylko porównanie ww cd z odtwarzaczem DVD Pioneer DV-470 który wypada dość blado w porównaniu do Technics'a. Nie mam mozliwosci podłączenia niczego "lepszego (nowszego)" żeby sprawdzić jakie byłyby tego efekty. CD gra w zestawie z Marantz'em PM6002 + Mission M32i. Odpisz, cytując
piorek Napisano 1 września 2009 Autor Napisano 1 września 2009 Czyżby zmiana taka skutkowała niezauważalną poprawą (bądź jej brakiem) jakości , ze nikt nie zabiera głosu ? Odpisz, cytując
pacio94 Napisano 1 września 2009 Napisano 1 września 2009 Problem jest raczej taki, że nikt nie porównywał tych dwóch modeli, więc ciężko pisać coś konkretnego. Może być tak, że Marantz zagra dużo lepiej, możesz nie poczuć różnicy, a możesz usłyszeć coś co ci pasuje mniej. Ciężko rzec i tyle, trzeba słuchać Odpisz, cytując
Recommended Posts