rafal735r Napisano 1 sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 1 sierpnia 2007 Mam zamiar kupic mp3 playera SONY Walkman NW-S202. Czy posiada on equalizer? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 4 sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 4 sierpnia 2007 Ma 5-cio stopniowy, ustawiony fabrycznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal735r Napisano 4 sierpnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 4 sierpnia 2007 Co znaczy fabrycznie? Bo wczoraj czytalem ze ma 5 stopni ktore mozna ustawic recznie i pare gotowych ustawien ypu rock, pop itp... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 4 sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 4 sierpnia 2007 Cytat Co znaczy fabrycznie? Ustawione przez producenta na stałe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal735r Napisano 5 sierpnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2007 Mozesz podac zrodlo? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 5 sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 5 sierpnia 2007 Teraz to już sam nie wiem, gdyż na stronie producenta oraz wielu innych, podają że posiada tylko Zaprogramowane ustawienia dźwięku cyfrowegohttp://www.sony.pl/view/ShowProduct.action...ork+Walkman#tabNatomiast tutaj podają, że posiada equalizer zamiast regulatorów barwy dźwięku However, I was disappointed not to find a simple Bass and Treble adjustment, but instead a full blown graphical EQ.http://www.trustedreviews.com/mp3/review/2...man-NW-S203F/p2Tyczy się to modelu S203F, ale i na stronie producenta nie ma wzmianki o tym , by posiadał on equalizer. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal735r Napisano 6 sierpnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 6 sierpnia 2007 Kurde, nawet nigdzie nie mozna sie dowiedziec takiej błachostki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 6 sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 6 sierpnia 2007 Spróbuj dowiedzieć się od sprzedawcy w sklepie z takimi produktami, ewentualnie od kogoś kto sprzedaje na allegro. Jak oczarujesz gościa chęcią kupna takiego odtwarzacza, to na pewno zaglądnie w jego ustawienia i powie, czy jest taka funkcja. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal735r Napisano 6 sierpnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 6 sierpnia 2007 Chyba tak zrobie, ostatnio ktos tanio wystawil je bo 199zl za sztuke. thanks Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senat Napisano 22 sierpnia 2007 Udostępnij Napisano 22 sierpnia 2007 Ten walkman nie ma recznego EQ tylko zaprogramowane ustawienia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal735r Napisano 22 sierpnia 2007 Autor Udostępnij Napisano 22 sierpnia 2007 Jednak zdecydowalem sie na amsunga bo podobno wiekszosc sony ma ograniczenia glosnosci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stanisława Napisano 15 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 15 grudnia 2007 Ja bym samsunga nie kupował. Creaative czy nawet sony jest już lepszy od niego. Miałem samsunga to po pół roku padł i musiałem go spredać. Grał też nie najlepiej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 29 grudnia 2007 Udostępnij Napisano 29 grudnia 2007 Temat został wyczerpany. Zamykam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts