dunker Napisano 6 września 2009 Udostępnij Napisano 6 września 2009 Witam wszystkich forumowiczów Potzrebuje skompletowac jakis zestaw glownie do filmow ,ps3 i tv-n ,budrzet jakim operuje to 5000 zł.Warunki pokoj 2,5 na 4 metra wysokosc 2,5m ,interesuja mnie zestaw 5+1 male glosniki na jakis stojakach plus jakis sub. ogolnie zeby nie zajmowalo duzo miejsca .Prosilbym was o jakies rady gdyz jestem kompletnie zielony w tym temacie .Wszytko bede zamawial ze stron ukgdyz tam mieszkam,ale jest tez opcja na to aby dostarczyc mi sprzet z polski ,także prosilbym o typy z polskich stron rownież. amazon.co.uk ebay.co.uk http://www.richersounds.com/ ps-wszystko bedzie podpiete pod jakis tv 42 -46 full hd lcd tez jestem w trakcie szukania dziekuje i pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 6 września 2009 Udostępnij Napisano 6 września 2009 Zupełnie przykładowo taki zestaw KEF 2005.3 + Yamaha DSPAX863SE. Razem to jest ok 4700zł po dzisiejszym kursie, więc zostaje jeszcze trochę kasy na kable Te KEFy to bardzo uznany produkt za każdym razem w What Hi-Fi zwyciężają w porównaniach, a Yamaha też w ich teście otrzymała pięc gwiazdek. Biorąc po uwagę, że te ceny są niżesz niż normalnie ("CLEARANCE") to zestawik na pewno warty uwagi, jeśli muzyka nie będzie najważniejszą rzeczą to na pewno taki system sprawdzi się w 100% Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dunker Napisano 7 września 2009 Autor Udostępnij Napisano 7 września 2009 naprawde super zestawik nawet jeden koles tez mi polecil te same glosniki ,ale jeszcze czy moglbys napisac jakie dokladnie przewody mam kupic ,wszystko bedzie połączone z ps3 jako player i jakis tv z hdmi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 7 września 2009 Udostępnij Napisano 7 września 2009 Więc tak, do samego sprzętu to HDMI z PS3 do ampa, HDMI z ampa do TV.Jeśli chodzi o głośniki to polecam kupić jakieś podstawowe kabelki, do takiego kina spokojnie wystarczy np. Oehlbach 2x1,5mm, potrzebujesz jeszcze kabla do suba, tylko nie wiem czy ten ma wejście na 2RCA, czy RCA. W każdym razie kable, albo taki, albo taki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dunker Napisano 20 września 2009 Autor Udostępnij Napisano 20 września 2009 No i zakupilem KEF 2005.3 +Harman-Kardon AVR-255dziekuje za rady i pozdrawiamp.s sprzet chodzi niesamowicie poprostu szok ,batman blurey poprosu wymiataaaaaaaaaaaaaaaaaaaaap.s do tego bravia 46 w5500 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 20 września 2009 Udostępnij Napisano 20 września 2009 Moim skromnym zdaniem to nawet lepszy wybór niż to co proponowałem, ale to tylko dlatego, że średnio przepadam za Yamahą (nową ampy KD i podstawowe stereo, bo seria S700/1000/2000 jest ekstra).Także miłego użytkowania i miło mi, że zestaw spełnia oczekiwania Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts