Atlantyk Napisano 7 września 2009 Udostępnij Napisano 7 września 2009 Witam a wiec mam Tannoy Arena 5.1 do tego ampltuner Cambridge 540V2 nie posaidam DVD bo go nie bede/dziemy uzywac po prostu filmy ida z hardriva (wygoda) Posadamy kolekcje plyt okolo 40CD na chwile obecna i pytanie odnosi sie czy warto dokupic odtwarzac cD? Czy do tego systemu jest w ogole sens?? Pytam bo mam dobre ceny:) PozdrawiamP.S- roro masz pełną skrzynke:P Zawaloną pytaniami natarczywego użytkownika:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 7 września 2009 Udostępnij Napisano 7 września 2009 Cholera wie jak grają te kolumny w stareo.. ??Gra wtedy układ 2.1 ? czy same fronty ?A nie możesz od kogoś CDka pozyczyć na kilka dni ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Atlantyk Napisano 7 września 2009 Autor Udostępnij Napisano 7 września 2009 (edytowany) nie bardzo bo jestem poza granicami ale wezme porownam jak nie bedzie roznicy to sie sprzeda:) Edytowano 7 września 2009 przez muzyczny_gość używaj funkcji "odpowiedz" Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 7 września 2009 Udostępnij Napisano 7 września 2009 I to będzie dobre rozwiązanie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 7 września 2009 Udostępnij Napisano 7 września 2009 Cześć Atlantyk, no trochę faktycznie się zapchała - ale to nie tylko Ty, ale w dużym stopniu posty związane z moderowaniem Forum ... zresztą Muzyczny_Gość dobrze wie, o czym mówię Wrzuć mi proszę ponownie na PW świeże informacje, jeszcze parę maili się zmieści (ale nie obiecuję poprawy - muszę się uśmiechnąć do Admina )Co do zakupu CDka - pisałem Ci o tym parę dni temu na PW, że warto się rozejrzeć. No więc masz tutaj potwierdzenie od Kolegów. A co to za model wyśledziłeś - też CA?Jeśli chodzi o Areny, to możesz wybrać tryb 2.1, czyli stereo z subwooferem. Same satelitki zacznają grać od 80Hz, więc wsparcie ośmiocalówki w subie się przyda. Poza tym pewnie i tak spróbujesz symulacji 5.1 z sygnału stereo PozdrawiamPS. Jak już masz niezły sprzęt, to i kolekcja płyt CD będzie się powiększać! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts