VVV Napisano 7 września 2009 Udostępnij Napisano 7 września 2009 Witam, orientuje się ktoś z którego roku jest wzmacniacz PIONEER SA-330? W necie nie mogę się doszukać tej informacji. Coś w dzisiejszych czasach jest ten sprzęt warty? Jak gra? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 7 września 2009 Udostępnij Napisano 7 września 2009 Nikt tu Ci z fusów(zdjęcia) nie wywróży - nie wiadomo w jakim sprzęt jest w stanie - więc ciężko cokolwiek prorokować. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVV Napisano 7 września 2009 Autor Udostępnij Napisano 7 września 2009 A czy ja wymagam wróżenia? Fotka tylko poglądowa, może ktoś zna ten model. Sprzęt w dobrym stanie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 7 września 2009 Udostępnij Napisano 7 września 2009 Cytat Coś w dzisiejszych czasach jest ten sprzęt warty? Jak gra? Właśnie z tego powodu napisałem, że taki wzmacniacz z jednej strony może być pięknym rarytasem utrzymanym idealnie z drugiej strony może być to złom kompletny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 7 września 2009 Udostępnij Napisano 7 września 2009 Wygląd wskazuje na wczesne lata osiemdziesiąte.Prawdopodobnie jest to dolny model z oferty Pioneera.Zrób jeszcze fotki tyłu tego wzmaka ...Rarytas to raczej nie będzie, ale może grać na poziomie średniego amplitunera KD...Bez podłączenia nic więcej nie da się powiedzieć na temat "jak gra...". Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVV Napisano 7 września 2009 Autor Udostępnij Napisano 7 września 2009 Fotek zrobić nie mogę, bo wzmaka u siebie nie mam. Ale znalazłem w necie - http://paa.pl/lt_pioneer_sa_330_wzmacniacz...-609529534.html - tu są ładne fotki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts