bromiz Napisano 20 października 2006 Autor Udostępnij Napisano 20 października 2006 Zwracam sie z pytaniem o kolumny do amplitunera Yamaha RX- V530 RDS w cenie do 1000 PLN. Mam na myśli tylko dwa głośniki przednie. W tej chwili mam podpięte Tannoy Mercury m-1 ale nie jestem zadowolony z tego dźwięku. Zestaw znajduje sie w pokoju o pow. 17 m2. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmet Napisano 4 listopada 2006 Udostępnij Napisano 4 listopada 2006 a co ci w tym dzwieku najbardziej przeszkadza czy tez brakuje? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bromiz Napisano 4 listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 4 listopada 2006 Przydałoby się więcej basu. Moim zdaniem Yamaha na tych kolumnach za bardzo eksponuje średnie tony. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts