Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Ok, rozumiem. Może trochę przesadziłem, ale to było w takiej żartobliwej formie i jak wiadomo, nie można rozumieć wszystkiego dosłownie. Nie ukrywam, że i mnie informatyka pociąga (taka męska dziedzina icon_wink.gif), a produkty w innych kategoriach podane przez LOGITECHa użytkuję (wspomniane wcześniej myszki i klawiatury).

OT niezły się stworzył, podwoiliśmy objętość tematu icon_wink.gif
Napisano
Żartobliwej formy w tym tekście nie zauważyłem. Przesadziłeś nie po raz pierwszy. Ja na twoim miejscu zastanowił bym się 10x, nawet przed napisaniem ostatniego postu. Jak widać internet nie uczy szacunku i formułowania przemyślanych wypowiedzi. ... To w takim razie czy Twoje sugestie co do sprzętu należy brać dosłownie?
Resztę pozostawię bez komentarza.
Napisano
zamówiełem tego http://www.redstar.cz/pl/katalog/rs-502-czarny-p48/
szkoda,że nie było w kolrze drewna;/ za 462zl z przesyłką z sklepu w Krakowie.mam do was ostatnia prosbe,doradzcie mi jakąs k.dzwiękowa do 180zł,niestety juz mie sprzet komputerowy tak pochłonąl,ze nie moge dopłacac do prodigy ,a szkoda fajna karta.Przyjdzie czas,że zakupie konkretnego prodiga i sprzet do 5000,ale wstepnie taki sprzet:)Czekam niecierpliwie ,bo juz jutro musze zamowic ta karte
Napisano
Do 200zł to tylko podstawowe CREATIVEy (może okazyjnie jakiegoś ASUSa łykniesz), miałem kiedyś alternetywę dla dwóch wcześniejszych, TRACERa 5.1 - super wyposażenie w gniazda, software niezły, ale dźwięk był słaby (niewiele lepszy od integry).
Także CREATIVE Audigy, albo któryś podstawowy ASUS
Napisano
zamawiam to:
KARTA MUZYCZNA SOUND BLASTER AUDIGY2 ZS GOLD
dzieki wszystkim za rady bez was nieznalazłbym tego sprzetu którego nigdy nazwy nei moge zapamietac:)rs-502
Jak tylko zakupie sprzet podizele sie z wami wrażeniami.Tymczasem dziekuje.
Pozdrawiam Adam
Napisano
W tej kwocie polecam ASUSa Xonara DX/XD moim zdaniem najlepsza, jednak jeśli kupisz np. CREATIVEa Xtreme Gamer to na pewno nie będzie wiele gorsza. To jest sprzęt tej klasy, że konstruktorzy nie mają wielkiego wyboru i wszystko jest podobnie konstruowane.
Napisano
dzieki za rady zamowiłem xonara d1 no bo sam do konca niewiem cyz na płytcie gł.bede mial 2 pci-e:)
Jak poskladam wszy7stko do kupy to dam znac.
pS.dzis przyszedł redstar,ale ten subwoofer to landara:)