pacio94 Napisano 16 listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 listopada 2009 Ok, rozumiem. Może trochę przesadziłem, ale to było w takiej żartobliwej formie i jak wiadomo, nie można rozumieć wszystkiego dosłownie. Nie ukrywam, że i mnie informatyka pociąga (taka męska dziedzina ), a produkty w innych kategoriach podane przez LOGITECHa użytkuję (wspomniane wcześniej myszki i klawiatury).OT niezły się stworzył, podwoiliśmy objętość tematu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Belfer54 Napisano 16 listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 listopada 2009 Żartobliwej formy w tym tekście nie zauważyłem. Przesadziłeś nie po raz pierwszy. Ja na twoim miejscu zastanowił bym się 10x, nawet przed napisaniem ostatniego postu. Jak widać internet nie uczy szacunku i formułowania przemyślanych wypowiedzi. ... To w takim razie czy Twoje sugestie co do sprzętu należy brać dosłownie?Resztę pozostawię bez komentarza. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hadzbe Napisano 16 listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 listopada 2009 1600zl? ja robie tak:)http://allegro.pl/item807041490_nowy_zesta...s1_gw_w_wa.htmlhttp://allegro.pl/item815480988_yamaha_rx_...amplituner.htmli jakas dzwiekowka pokroju X-Fi. lub Asusa Xonaraw przyszlosci suba mozesz dokupic....a i tak zagra o 2 nieba lepiej niz te komputerowe.do 600zl?wzmak stereo+2 kolumny+dzwiekowkaglosniki komp do 600?Creative Gamer g500+dzwiekowka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 16 listopada 2009 Udostępnij Napisano 16 listopada 2009 My tu sobie gadu..gadu..a adamek nic.. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamek Napisano 16 listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 16 listopada 2009 zamówiełem tego http://www.redstar.cz/pl/katalog/rs-502-czarny-p48/szkoda,że nie było w kolrze drewna;/ za 462zl z przesyłką z sklepu w Krakowie.mam do was ostatnia prosbe,doradzcie mi jakąs k.dzwiękowa do 180zł,niestety juz mie sprzet komputerowy tak pochłonąl,ze nie moge dopłacac do prodigy ,a szkoda fajna karta.Przyjdzie czas,że zakupie konkretnego prodiga i sprzet do 5000,ale wstepnie taki sprzet:)Czekam niecierpliwie ,bo juz jutro musze zamowic ta karte Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 17 listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 listopada 2009 Do 200zł to tylko podstawowe CREATIVEy (może okazyjnie jakiegoś ASUSa łykniesz), miałem kiedyś alternetywę dla dwóch wcześniejszych, TRACERa 5.1 - super wyposażenie w gniazda, software niezły, ale dźwięk był słaby (niewiele lepszy od integry).Także CREATIVE Audigy, albo któryś podstawowy ASUS Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 17 listopada 2009 Udostępnij Napisano 17 listopada 2009 Polecam starszego Creativa - Asus jest mierny. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamek Napisano 17 listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 17 listopada 2009 zamawiam to:KARTA MUZYCZNA SOUND BLASTER AUDIGY2 ZS GOLDdzieki wszystkim za rady bez was nieznalazłbym tego sprzetu którego nigdy nazwy nei moge zapamietac:)rs-502 Jak tylko zakupie sprzet podizele sie z wami wrażeniami.Tymczasem dziekuje.Pozdrawiam Adam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamek Napisano 18 listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 18 listopada 2009 a jednak nie biore tej karty nie ma jej w hurtowniach ,dlatego prosze was o ostateczna rade,k.dzwiekowa w cenie 270zł max.bo tanszych lepszych nie ma pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 18 listopada 2009 Udostępnij Napisano 18 listopada 2009 W tej kwocie polecam ASUSa Xonara DX/XD moim zdaniem najlepsza, jednak jeśli kupisz np. CREATIVEa Xtreme Gamer to na pewno nie będzie wiele gorsza. To jest sprzęt tej klasy, że konstruktorzy nie mają wielkiego wyboru i wszystko jest podobnie konstruowane. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamek Napisano 19 listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 19 listopada 2009 dzieki za rady zamowiłem xonara d1 no bo sam do konca niewiem cyz na płytcie gł.bede mial 2 pci-e:)Jak poskladam wszy7stko do kupy to dam znac.pS.dzis przyszedł redstar,ale ten subwoofer to landara:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts