piotr79 Napisano 11 października 2009 Udostępnij Napisano 11 października 2009 Witam co sądzicie na temat YAMAHA 663+JAMO 606+sub 200 proszę o sugestie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
audionet Napisano 11 października 2009 Udostępnij Napisano 11 października 2009 Zagra to ładnie .A tak ,nie lepiej samemu posłuchać .Chyba że masz daleko do najbliższego sklepu. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr79 Napisano 11 października 2009 Autor Udostępnij Napisano 11 października 2009 Cytat Zagra to ładnie .A tak ,nie lepiej samemu posłuchać .Chyba że masz daleko do najbliższego sklepu. A co sądzisz o bi-amp w tym zestawie warto czy nie jest wogóle jakaś różnica??? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 11 października 2009 Udostępnij Napisano 11 października 2009 Różnica jest i jeśli nie używasz 7.1 to warto. Pytanie jest inne: Czy usłyszysz tą różnicę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr79 Napisano 12 października 2009 Autor Udostępnij Napisano 12 października 2009 Witam cię kolego ,żeczywiście po zakupie stwierdzam, że sprzęt gra piękine brzmienie perfekt ,natomiast mam kilka pyań jeżeli chodzi o podłączenie jeżeli możesz mi pomóc to daj znać napisze w czym problem (YAMAHA RV-X663) pozdrawiam Piotr79. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 13 października 2009 Udostępnij Napisano 13 października 2009 Pomóc mogę, ale myślę, że mógłbyś poszukać trochę na forum i odpowiedź się znajdzie, bo to bardzo częsty temat. Oczywiście jeśli nie odpowiesz sobie na wszystkie pytania to pisz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr79 Napisano 14 października 2009 Autor Udostępnij Napisano 14 października 2009 Cytat Pomóc mogę, ale myślę, że mógłbyś poszukać trochę na forum i odpowiedź się znajdzie, bo to bardzo częsty temat. Oczywiście jeśli nie odpowiesz sobie na wszystkie pytania to pisz. Dzięki za rade ale grzebałem trochę i nic nie znalazłem pytanie jest takie:Potrzebuje podłączyć tuner Polsatu i telewizor do amp. czy amp. przekieruje sygnał video na telewizor i jak to podłączyć ??(tel.kineskop tuner samsung bez hd) myślałem że z amp. do tel dam euro-komponent i to samo z Polsatu (yamaha rx-v663) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 14 października 2009 Udostępnij Napisano 14 października 2009 Prowadzisz sobie tak:SCART (EURO) - COMPONENT (video) <TV-DVD>COAXIAL (audio wielkanał) <DVD-amp>SCART (EURO) - COMPONENT (video) <TV-tuner>OPTICAL (audio) <tuner-amp> Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotr79 Napisano 14 października 2009 Autor Udostępnij Napisano 14 października 2009 Cytat Prowadzisz sobie tak:SCART (EURO) - COMPONENT (video) <TV-DVD>COAXIAL (audio wielkanał) <DVD-amp>SCART (EURO) - COMPONENT (video) <TV-tuner>OPTICAL (audio) <tuner-amp> To nie podłanczać tego do amplitunera??(chodziło mi o przepuszczenie sygnału video przez amplituner) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
geforce86 Napisano 14 października 2009 Udostępnij Napisano 14 października 2009 Nie ma potrzeby puszczania sygnalu video przez ampa , w twoim przypadku wystarczy aby dzwiek szedl przez yamahe . Nie masz HDMI w tv co nie pozwala na zastosowanie upscalingu , ( krotko mowiac mija sie z celem ) , podlaczenie compozytem tv z dekoderem jest chyba najlepszym rozwiazaniem w twiom przypadku pzd Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts