geforce86 Napisano 12 października 2009 Udostępnij Napisano 12 października 2009 Witam wszystkich , mam maly problem ostatnio pojawil mi sie problem z glosem , dokladnie chodzi o dialogi . Nie ma ich wogole albo sa raz na jakis czas (FIFA bez komentatora , Batman bez glosu Jokera w tle , glucho niemy film) Zauwazylem ze problem dotyczy centralnego glosnika , uzywam ps3 do blue i gier i jezeli zmienie dzwiek na 2 channel , i podlacze bezposrednio do tv to wszystko dziala , wiec nie jest to chyba konsola . prosze o wszelaka pomoc .Konsola jest podpieta do ampa tak dla scislosci . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blockers203 Napisano 19 października 2009 Udostępnij Napisano 19 października 2009 Czy tylko z centralny masz problem? Sprawdź czy inny głośnik podłączony do wyjścia centralnego w amplitunerze będzie się zachowywał tak somo, to będziesz miał pewność co do głośnika. Jak zagra to wymień centralny a jak nie to coś się dzieje ze amplitunerem. A może jest to tylko wina źle wpiętego kabla. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 19 października 2009 Udostępnij Napisano 19 października 2009 geforce86Poza tym przestaw amplituner na funkcję tunera i uruchom dźwięk przestrzenny. I będziesz wiedział, czy coś idzie na centralny czy nie...Poza tym możesz jeszcze np. przetestować wszystkie kanały w amplitunerze (jeżeli masz taką funkcję lub mikrofon pomiarowy dla przeprowadzenia autokalibracji) oraz wzmocnić kanał centralny (w ustawieniach setupu).PozdrawiamPS. Tak dla ścisłości, to co to za amplituner??? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
geforce86 Napisano 22 października 2009 Autor Udostępnij Napisano 22 października 2009 Dzieki za pomoc , problem rozwiazany . Nie pytajcie co bylo nie tak , bo az mi wstyd Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts