janek Żuk Napisano 13 października 2009 Udostępnij Napisano 13 października 2009 Witam. Potrzebuje pomocy w sprawie sprzętu audio. Niewiem co najbardziej bedzie najlepsze do MUZYKI FILMÓW I GIER. 5.1 .Jak to jest?? Czy lepiej zainwestować w jakieś dobre 2.1? Co polecacie? jeśli mowa o 5.1 to mam na myśli coś w stylu Genius SW-HF 5100. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 13 października 2009 Udostępnij Napisano 13 października 2009 Napisz najpierw jaki masz budżet oraz jakiej wielkości pomieszczenie? Ważne jest tez jak dzieli się u ciebie granie i oglądanie vs słuchanie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek Żuk Napisano 14 października 2009 Autor Udostępnij Napisano 14 października 2009 Mój budżet to max 400 zł to juz licze z jakąś karta muzyczną.Mój pokój ma ok 26 m2załączam kształt mojego pokoju w obrazku. A chodzi mi w szczególnośc[attachment=1843:bbbbbb.JPG]i o muzyke pewnie mp3 a mniej filmy w divx i gry.Prosze o pomoc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 14 października 2009 Udostępnij Napisano 14 października 2009 Za taką kasę to wybór jest prawie żaden. Oto co znalazłem:CREATIVE Audigy SEGenius SW-HF5.1 4000Taki zestaw wydaje mi się, że zaspokoi twoje oczekiwania. Jeśli nie to musisz kupić jakieś 2.0, a nie 5.1..:Genius SP-HF2000XRedstar RS-215Microlab SOLO 2C Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek Żuk Napisano 14 października 2009 Autor Udostępnij Napisano 14 października 2009 ok a a co myślicie o Genius SW-HF 5005?Tamte głośniki zobaczę.Dzięki a jak gra mp3 na 5.1?Jak Divx? Graja wszystkie głośniki? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 15 października 2009 Udostępnij Napisano 15 października 2009 No 5005 to po prostu wyższy model, mówiłeś, że 400zł na kartę+głośniki, więc tego się trzymałem. Jeśli możesz to oczywiście warto kupić 5005, bo w takim przypadku jakość stereo będzie już wmiarę zbliżona do tych 2000X.Co do 5.1 i Divx to w sumie nie wiem czy dźwięk będzie na wszystkich głośnikach. O ile dobrze składam fakty to wszystko ustawiasz z poziomu karty dźiękowej, bo to ona wszystko dekoduje, a na głośnikach jest już sam wzmak. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janek Żuk Napisano 16 października 2009 Autor Udostępnij Napisano 16 października 2009 (edytowany) Ok dzięki.Jak możesz to upewnij sie bo to dla mnie jest ważne... Dięki z góry Mam zamiar kupić do nowych głośników Genius hf 5.1 5100.Co polecacie? Za ile? W rozsądnych cenach. Edytowano 19 października 2009 przez RoRo Nie twórz nowych wątków na podobny temat! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 19 października 2009 Udostępnij Napisano 19 października 2009 polecam zakupy na allegro lub w sklepach internetowych. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 19 października 2009 Udostępnij Napisano 19 października 2009 Audiotrak Prodigy 7.1 Hi-Fi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts