Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Witam. Potrzebuje pomocy w sprawie sprzętu audio. Niewiem co najbardziej bedzie najlepsze do MUZYKI FILMÓW I GIER. 5.1 .Jak to jest?? Czy lepiej zainwestować w jakieś dobre 2.1? Co polecacie? jeśli mowa o 5.1 to mam na myśli coś w stylu Genius SW-HF 5100.
Napisano
Mój budżet to max 400 zł to juz licze z jakąś karta muzyczną.Mój pokój ma ok 26 m2
załączam kształt mojego pokoju w obrazku. A chodzi mi w szczególnośc[attachment=1843:bbbbbb.JPG]i o muzyke pewnie mp3 a mniej filmy w divx i gry.Prosze o pomoc

DSC01446.jpg

Napisano
No 5005 to po prostu wyższy model, mówiłeś, że 400zł na kartę+głośniki, więc tego się trzymałem. Jeśli możesz to oczywiście warto kupić 5005, bo w takim przypadku jakość stereo będzie już wmiarę zbliżona do tych 2000X.

Co do 5.1 i Divx to w sumie nie wiem czy dźwięk będzie na wszystkich głośnikach. O ile dobrze składam fakty to wszystko ustawiasz z poziomu karty dźiękowej, bo to ona wszystko dekoduje, a na głośnikach jest już sam wzmak.
Napisano (edytowany)
Ok dzięki.Jak możesz to upewnij sie bo to dla mnie jest ważne... Dięki z góry icon_biggrin.gif

Mam zamiar kupić do nowych głośników Genius hf 5.1 5100.
Co polecacie? Za ile? W rozsądnych cenach. Edytowano przez RoRo
Nie twórz nowych wątków na podobny temat!