osiken Zgłoś post Napisano 2 listopada 2009 Jak już większość się domyśla, chodzi o mojego Cambridge Audio 640a v2 który będzie na dniach zestawiony z odtwarzaczem tejże marki. Ostatecznie przeanalizowałem rozkład pomieszczenia, szykuje się małe przemeblowanie, ale już wiem że podłogówki mogę odrzucić.Muzyka rockowa, metal, punk rock, ale także jazz i jakieś lżejsze instrumentalne podrygi. Moje typy jeśli chodzi o nowe modele to:Monitor Audio BR1 lub BR2 (cenowo korzystniej wyszedłby BR2, ale poczekam na wasze opinie)Acoustic Energy NEO 1 (polecany ostatnimi czasy na forum)Co do używanych, myślałem o którymś z modeli B&W - na allegro mamy trochę 601 i 602 w różnych wersjach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Belfer54 Zgłoś post Napisano 2 listopada 2009 OsikenAcoustic Energy i Monitor Audio mogłyby być niezłą propozycją, ale najlepiej byłoby gdybyś dokonał odsłuchów proponowanych kolumny. Dobrze byłoby w warunkach domowych. Wiem, że z tym bywają problemy.Szkoda, że nie możesz wstawić podłogówek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
osiken Zgłoś post Napisano 2 listopada 2009 Cały czas kombinuje z ustawieniem, na odsłuch oczywiście umówię się w salonach, nie wiem jak z wypożyczaniem sprzętu, nie bawiłem się w to...Wszystko rozwiąże się pod koniec miesiąca, zobaczymy jaki będzie budżet, i czy pozwoli na modyfikację pomieszczenia - może akurat wygospodaruję te parę metrów zmieniając siedzisko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach