aostrow Napisano 2 listopada 2009 Udostępnij Napisano 2 listopada 2009 Mam od dwóch lat PC E810 i jest super. Od około miesiąca nie czyta DVD. Wszystkie inne czyta, ale DVD nie. Czy ktoś ma pomysł co z tym zrobić aostrow Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 2 listopada 2009 Udostępnij Napisano 2 listopada 2009 Owszem, reklamacją jeszcze obejmuje sprzęt ? Czy to chodzi o wszystkie płyty ? czy tylko te na których jest nieprawidłowo zamknięta sesja nagraniowa? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aostrow Napisano 2 listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 2 listopada 2009 Niestety juz po gwarancji. Problem dotyczy wszystkich DVD, orginalnie nagranych, które mogę odpalić na innym odtwarzaczu Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alexunder997 Napisano 2 listopada 2009 Udostępnij Napisano 2 listopada 2009 spróbuj przeczyścić laser.. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aostrow Napisano 2 listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 2 listopada 2009 Można to zrobić bez rozkręcania sprzętu ?Jestem praktycznym słuchaczem muzyki, ale bez zacięcia majsterkowiczowskiego Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alexunder997 Napisano 2 listopada 2009 Udostępnij Napisano 2 listopada 2009 nie moge powiedziec, nigdy nie widzałem tego sprzetu xD, spróbuj, weź odkurzacz, otwórz szufladke tam gdzie plyty wkladasz i powciągaj te brudy z niej, może to nie zbyt inteligentne ale w moim dvd to pomogło Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osiken Napisano 2 listopada 2009 Udostępnij Napisano 2 listopada 2009 Płyty czyszczące dostępne są w każdym komputerowym i markecie - na powierzchni płyty mamy szczotkę, nakrapiamy płytkę specjalnym płynem, i odpalamy ścieżki. Pomaga Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts