aostrow Napisano 2 listopada 2009 Napisano 2 listopada 2009 Mam od dwóch lat PC E810 i jest super. Od około miesiąca nie czyta DVD. Wszystkie inne czyta, ale DVD nie. Czy ktoś ma pomysł co z tym zrobić aostrow Odpisz, cytując
muzyczny_gość Napisano 2 listopada 2009 Napisano 2 listopada 2009 Owszem, reklamacją jeszcze obejmuje sprzęt ? Czy to chodzi o wszystkie płyty ? czy tylko te na których jest nieprawidłowo zamknięta sesja nagraniowa? Odpisz, cytując
aostrow Napisano 2 listopada 2009 Autor Napisano 2 listopada 2009 Niestety juz po gwarancji. Problem dotyczy wszystkich DVD, orginalnie nagranych, które mogę odpalić na innym odtwarzaczu Odpisz, cytując
alexunder997 Napisano 2 listopada 2009 Napisano 2 listopada 2009 spróbuj przeczyścić laser.. Odpisz, cytując
aostrow Napisano 2 listopada 2009 Autor Napisano 2 listopada 2009 Można to zrobić bez rozkręcania sprzętu ?Jestem praktycznym słuchaczem muzyki, ale bez zacięcia majsterkowiczowskiego Odpisz, cytując
alexunder997 Napisano 2 listopada 2009 Napisano 2 listopada 2009 nie moge powiedziec, nigdy nie widzałem tego sprzetu xD, spróbuj, weź odkurzacz, otwórz szufladke tam gdzie plyty wkladasz i powciągaj te brudy z niej, może to nie zbyt inteligentne ale w moim dvd to pomogło Odpisz, cytując
osiken Napisano 2 listopada 2009 Napisano 2 listopada 2009 Płyty czyszczące dostępne są w każdym komputerowym i markecie - na powierzchni płyty mamy szczotkę, nakrapiamy płytkę specjalnym płynem, i odpalamy ścieżki. Pomaga Odpisz, cytując
Recommended Posts