Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
jakie kolumny podstawkowe do 800zł za parę. Interesują mnie oczywiście nowe kolumienki. Z tego co się orientuję to wharfedale diamond 9,2 chyba że można kupić coś lepszego w tej cenie. Mój pokój to 14m2. Z góry thx za odpowiedź.
Napisano
Jeszcze nie wiem ale to będzie chyba denon 1910 albo 2308 .Nie wiem co wybrać czy poczekać na przypływ gotówki i kupić 2310 czy może jakiś h/k czy może Onkyo jakieś ,.Chodzi mi głównie o słuchanie muzyki mniej o dekodery czy inne bajery. Poprostu chcę kupić mocny amplituner by w niedalekiej przyszłości kupić mocniejsze i większe kolumny . Chodzi głównie o mocny amplituner . Mój budżet nie zbyt wielki za 1,5 miesiąca wzrośnie do 3koła .NIe wiem czy zastanowić się nad amplitunerem stereofonicznym tylko jakim?To narazie tyle z mojej strony .Z góry dzięki!!!
Napisano
Tylko jaki ten wzmacniacz..Mnie pasowałby denon pma-1500ae ale za dużo kosztuje. W zasadzie mógłby być pma 710ae ale chciałbym coś ciut mocniejszego.Prosze o przedstawienie czegoś podobnego albo mocniejszego do 25oozł oczywiście to na sam wzmacniacz.
Napisano
Harmany rzeczywiście ładnie chodzą co słyszę u mojego kolegi i są dostępne w przyzwoitej cenie . Co do Xindaka to trochę za bardzo tronci mi od miego "chińszczyzną" do której chyba większość jest troszkę uprzedzona słusznie bądź nie.
Napisano
Co prawda nie słyszałem nigdy w akcji kolumn Canton`a ale sądząc z opini na ich temat powinny się spisać. Co do kwestii wykorzystania potencjału to można to rozumieć w dwojaki sposób: słuchanie na tzw. maxa lub oddanie peni sceny muzycznej. Jeśli chodzi o to pierwsze to raczej bym tego nie próbował bo na pewno coś - z dużym naciskiem na kolumny - może takiej próby nie wytrzymać. Jeśli chodzi o scenę muzyczną to nie będę się wymondrzał ,że tak lub nie . Nie słyszałem tego zestawu ale myślę ,że powinno być OK. Może któryś z bardziej osłuchanych kolegów wie coś więcej w tej materii. Ja bym chętnie tego zestawu posłuchał.
Napisano
A ja Tobie zdecydowanie polecam Acoustic Energy Aelite TWO (takie wieksze podstawkowce) do tego dolozyc wzmacniacz NADA za rozsadne pieniazki i masz na prawde swietne brzmienie. Ewentualnie zamiast NADa mozesz pokusic sie o HK 980 - dla mnie jednak NAD jest troszke lepszy icon_smile.gif