Imperial Napisano 23 sierpnia 2007 Napisano 23 sierpnia 2007 witam wszystkich. jest to mój pierwszy post na tym forum wiec prosiłbym o wyrozumiałość.a co w temacie;posiadam kolumny głośnikowe TONSIL 110 i rozleciały sie resory w niskich tonach 25/40/8chcę je wymienić, ale nie koniecznie na oryginalne jak w pierwotnej wersji. zastanawiam sie nad głośnikami ALPHARD LW 1000 25cm.proszę o poradę czy byłby to dobry zamiennik.napędza to amplituner TECHNICS SA GX 180 razem z Digital Sound Procesor TECHNICS MODEL SH-GE 90pozdrawiam Imperial Odpisz, cytując
senat Napisano 23 sierpnia 2007 Napisano 23 sierpnia 2007 Zmiana glosnika nawet na lepszy czasami przynosi skutki wogole inne od zamierzonych wiec radzilbym zakupic oryginal np o wiekszej mocy jak ci bylo malo. Ale nie np 25/110 tylko np 25/60. No jeszcze mozesz wymienic same resory ale to trzeba umien bo nie jest takie latwe. Potrzebna jest precyzja, ja swoich nie zrobilem, cewka ocierala w magnesie. Odpisz, cytując
cz58y Napisano 23 sierpnia 2007 Napisano 23 sierpnia 2007 Możesz również te głośniki 25/40/8 oddać do regeneracji. Odpisz, cytując
Recommended Posts