Rudzik91 Napisano 19 listopada 2009 Udostępnij Napisano 19 listopada 2009 Tak więc mam pytanie, czy do 600 zł jest szansa kupić jakiś w miarę rozsądny zestaw stereo do 600 zł. (Wzmacniacz + głośniki) Który byłby jednocześnie lepszy od głośników Microlab Solo 7c.Chodzi oczywiście o używany zestaw stereo.Z góry dziękuję za odpowiedzi. Aaaaa, jeszcze jedno, czy karta dźwiękowa ma wpływ na jakość dźwięku jeśli kolumny są podłączone do wzmacniacza? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 19 listopada 2009 Udostępnij Napisano 19 listopada 2009 Oczywiście zarówno karta dźwiękowa jak i kabel łączący ją ze wzmacniaczem oraz kable głośnikowe mają wpływ na jakość dźwięku! Podobnie jak wiele innych elementów toru audio.Dlatego karty dźwiękowe (oraz pozostałe wymienione elementy ) mają różne ceny...Myśląc o wzmacniaczu i 2 kolumnach za 600zł - jakich kolumn szukasz: podłogowych czy mniejszych, podstawkowych???Jaką masz powierzchnię pokoju?Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rudzik91 Napisano 19 listopada 2009 Autor Udostępnij Napisano 19 listopada 2009 Podłogowe lub podstawkowe Fajnie by było gdyby wzmacniacz który zakupię wykorzystywał moje Sennheisery HD555 w większym/lepszym stopniu niż mój Xonar D1. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts