Dabi30 Napisano 13 grudnia 2009 Udostępnij Napisano 13 grudnia 2009 Witam chciałbym kupic sobie jakiś nie drogi sprzęt grajacy przewaznie ogladam filmy. Wiec pytanie posiadam jakies 1500 plus minus... W temacie nie jest zbytnio wiec samemu mi trudno dobrac i wypowieziec sie na ten temat. Znalzałem kolumny firmy m-audio http://www.allegro.pl/item846643262_kolumn...dzislaw_sl.html no i do nich potrzebuje jakiś amplituner lecz to juz dla mnie czarna magia polki co W kazdym razie sprawdze takze wasze propozycje. I wkoncu cos dobiore sobie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 13 grudnia 2009 Udostępnij Napisano 13 grudnia 2009 Napisz jeszcze jakie masz pomieszczenie i czego oczekujesz od brzmienia, a także najważniejsze: czy akceptujesz sprzęt używany??? Jeśli nie to z góry ci powiem, że za 1500zł nie złożysz w sumie zestawu, tak naprawdę KD zaczyna się od 2000zł, a od 2500zł można wybierać już z kilku opcji. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabi30 Napisano 13 grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 13 grudnia 2009 (edytowany) Pomieszczenie 20m2, co do uzywanego sprzetu to kolumny wolałbym nowe a amp. moglby byc uzywany. Cóż audiofilem nie jestem ale namiastke kina w domu dobrze poczuć Edytowano 14 grudnia 2009 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio po nim nie ma sensu go cytować ... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dabi30 Napisano 14 grudnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 14 grudnia 2009 W sumie znalazlem coś takiego jeszcze http://www.allegro.pl/item822576196_onkyo_...lon_gw_eic.html a z czasem dokupilbym jakis sub... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 14 grudnia 2009 Udostępnij Napisano 14 grudnia 2009 Amplituner jest nie najgorszy, ale kolumny M-Audio raczej są odradzane. Myślę, że lepiej byłoby kupić używanego ampa i do tego kolumn KODA czy TAGA. Dla przykładu amp Harman/Kardon AVR130 + KODA AV-707. Jeśli kupisz ampa za dobrą cenę to nawet na kable ci jeszcze wystarczy, albo lepsze kolumny np. TAGA TAV-606 czy jeszcze lepiej KODA AV-702. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts