biggorg Napisano 13 grudnia 2009 Udostępnij Napisano 13 grudnia 2009 Witam!Chciałbym kupić wzmacniacz, odtwarzacz CD i kolumny. Na wszystko mogę wydać 5000-7000 zł. Myślałem o wzmacniaczu Yamaha A-S 700, odtwarzaczu Yamaha CD-S 700 lub NAD C-525BEE i kolumnach KEF IQ 70. Słucham klasyki, jazzu i dobrej rozrywki. Sprzęt bedzie stał w małym 15 m2 pokoju. Bardzo proszę o poradę i z góry dzięki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 13 grudnia 2009 Udostępnij Napisano 13 grudnia 2009 Lukni na stronię Firmy Nautilus, w zakładkę 'Systemy marzeń" może tam znajdzieś coś co Ciebie zainteresuje. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terefere Napisano 13 grudnia 2009 Udostępnij Napisano 13 grudnia 2009 pewnie nic odkrywczego ale najlepiej udac sie do jakiegos salonu i sluchac, sluchac i jeszcze raz sluchac. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamc Napisano 15 grudnia 2009 Udostępnij Napisano 15 grudnia 2009 Mniej więcej w takim budżecie mieści się zestaw:ROTEL RA04ROTEL RCD-06Elac FS 68 Słucham na takim i bardzo sobie chwalę - neutralnie i wiernie oddaje co nagrane. Elac to mało u nas znana firma robiąca kolumny (stajnia B&W). Mnie zwrócili na nie uwagę w salonie muzycznym -> poczytałem, posłuchałem, kupiłem W testach wyprzedzają konkurencję z podobnej półki cenowej, odsłuch potwierdza testy .Z Rotelem pięknie współpracują.Powodzenia. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radi73 Napisano 17 grudnia 2009 Udostępnij Napisano 17 grudnia 2009 Witam. Do Twojego zestawu (Yamaha CD-S700 + Yamaha A-S700) dorzuciłbym kolumny, które na 15 m2 powinny idealnie się sprawdzić i dać satysfakcję: Dali Ikon 5!!!! Poleciłem koleżance z zestawem kina domowego DENON i efekt jest super!!! Sam mam zestawienie Yamaha + Dali i wiem, że to działa!!!Poniżej link do postu:http://forum.audio.com.pl/index.php?showto...=denon+dvd+1904 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts