bartas24 Napisano 2 stycznia 2010 Udostępnij Napisano 2 stycznia 2010 Witam ! Mam pytanie co trzeba podłączyć do komputera abym mógł puszczać muzykę inną w głośnikach, a inna przesłuchiwać na słuchawkach w tym samym czasie, bo niedługo mam wyprawianą pewną 18-nastkę ?! Proszę o pomoc ! Czy do tego potrzebny jest mi jakiś rozdzielacz ? Pozdrawiam ! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szemron Napisano 6 stycznia 2010 Udostępnij Napisano 6 stycznia 2010 Hmm... prawdopodobnie potrzebujesz odpowiedniego oprogramowania. Czegoś, co używają DJ'e. Nie wiem czy znajdziesz coś darmowego, co by Ci się przydalo. Ja w każdym razie takiego programu nie znam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
terefere Napisano 6 stycznia 2010 Udostępnij Napisano 6 stycznia 2010 programowo to mozna jedynie puszczac jeden kanal w glosnikach a drugi w sluchawkachnajprosciej pozyczyc od kogos druga karte dzwiekowa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heathen Napisano 7 stycznia 2010 Udostępnij Napisano 7 stycznia 2010 Nie koniecznieZintegrowane karty dzwiekowe ALC 888/883 mogą spokojnie "puszczac" oddzielny dzwiek na sluchwaki (np mp3) a odzielny na inne przetworniki (np film)Spokojnie tez obsluguja 2 strefy (mozna 2 pary podlaczyc niezaleznych zestawow glosnikow)pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts