dakar Napisano 5 września 2007 Udostępnij Napisano 5 września 2007 Witam!planuję zakup zestawu z dwiema kolumnami stereo. Pokój 20m2, muzyka/film - 80/20, rock, pop. Jednocześnie chciałbym mieć możliwość wzbogacenia tego zestawu o dodatkowe kolumny i suba w przyszłości (5.1). Dlatego szukam amplitunera 5.1 lub 7.1, który dobrze grałby w stereo.Myślałem o zestawie HK AVR 245 + DVD 27 + JBL E80 (E90). Druga alternatywa to yamaha S661 + V661 + Magnat 507.Proszę o wszelkie możliwe sugestie.Dzięki Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 5 września 2007 Udostępnij Napisano 5 września 2007 Jeżeli od tego chcesz zacząć swoją przygodę z muzyką to nie ma żadnych przeciwwskazańchociaż jak poczytasz trochę Forum to się zorientujesz ,że jest wielu przeciwnikówdo takiego podejścia do słuchania muzyki w stereo.Posłuchasz ocenisz a jak za jakiś czas będzie Ci czegoś brakowało a i finanse pozwoląto ampli pójdzie tylko do KD a do stereo kupisz sobie inny lepszy zestaw. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal735r Napisano 5 września 2007 Udostępnij Napisano 5 września 2007 A jakiej muzyki bedziesz sluchal? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senat Napisano 5 września 2007 Udostępnij Napisano 5 września 2007 Jesli chodzi ci o Magnat Quantum 507 to one badziej pasuja do agresywnej muzyki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dakar Napisano 5 września 2007 Autor Udostępnij Napisano 5 września 2007 Słucham głównie rocka i popu. Dlatego chciałbym w moim stereo mieć mocny bass. Poza tymi zestawami o których piszę natknąłem się na inne ciekawe kolumny - Jamo S708. Czy ktoś je słuchał? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal735r Napisano 5 września 2007 Udostępnij Napisano 5 września 2007 Ja je wlasnie bede nabywal. to sa kolumny stworzone do muzyki clubowej. Maja potezna moc i bas. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo1964 Napisano 5 września 2007 Udostępnij Napisano 5 września 2007 Cytat Myślałem o zestawie HK AVR 245 + DVD 27 + JBL E80 (E90). Druga alternatywa to yamaha S661 + V661 + Magnat 507.Proszę o wszelkie możliwe sugestie.Dzięki W moim odczuciu Yamaha do stereo odpada, natomiast Harmana musisz posłuchać. Ja rekomendowałbym dopiero model 445 ze względu na muzykę. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts