Piecu #1 Napisano 17 stycznia 2010 Witam,Zamierzam kupić głośniki Infinity TSS-1200 i amplituner Denon AVR-1909. Co myślicie o takim zestawie?Co do głośników, to już się zdecydowałem, nad ampli jeszcze się zastanawiam. Możecie coś poradzić?Salon ok. 18 mkw, będę głównie oglądał kablówkę (niektóre kanały w HD) i filmy, rzadziej słuchał muzyki (jakieś 10%). Telewizor Samsung LE40B650. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pacio94 #2 Napisano 17 stycznia 2010 Jeśli nie planujesz, żadnego źródła dźwięku HD (nie mylić z obrazem, dźwięk HD tzn. kodowanie Dolby True HD czy DTS HD <nie masz tego w kablówce>) to najlepszym wyjściem jest zakup amplitunera Cambridge Audio, w twojej cenie model 540R v.3.Co do głośników: niestety nie słyszałem nigdy Infinity, ale mogę ci powiedzieć, że jednymi z najlepszych setów 5.1 (małych rozmiarowo i tzw. dizajnerskich) robi brytyjska firma KEF. Za cenę Infinity starczy ci na podstawowy model KHT1005.2, słyszałem model wyższy KHT2005 i naprawdę grają świetnie jak na taki mini zestawik. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piecu #3 Napisano 17 stycznia 2010 A co myślicie o tym Denonie? Na głośniki już się zdecydowałem i nie chcę tego zmieniać... Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach