girrand Napisano 18 stycznia 2010 Udostępnij Napisano 18 stycznia 2010 Witam serdecznie . Mam zamiar zakupic sobie glosniki Pioneer S-V325 . Znalazlem je w ceneo - http://www.ceneo.pl/140116 .1) Dlaczego jest az tak duza roznica w cenie miedzy pierwszym sklepem a kolejnym ( prawie 900 zl) , Czy te drugie glosniki sie czyms roznia ? A moe te tansze to podrobiony shit ?2) Czy te glosniki sa warte swojej ceny ? Moze cos innego do tysiaca pln'ow ? zastosowanie - muzyka , kino domowe.Pozdrawiam i czekam na kazda sugestie i pomoc Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooledit Napisano 19 stycznia 2010 Udostępnij Napisano 19 stycznia 2010 Co do tak dużej różnicy w cenie to prawie na 100% można stwierdzić, że ktoś się pomylił przy jej wprowadzaniu i powinna być pewnie wpisane 1779PLN a nie 779PLN. Możesz próbować kupić je w takiej cenie ale znając życie to kolesie się sianem wykręcą i powiedzą ,że to błąd na stronie choć jak się orientuję to wedle przepisów towar powinien być sprzedany w takiej cenie w jakiej jest oferowany czy to na półce sklepowej czy to w sklepie internetowym. Dopilnowanie prawidłowości ceny przy toważe spoczywa po stronie sprzedawcy i za swoje błędy on ponosi odpowiedzialność. ( Tak kumpel kiedyś kupił aparat Canona w USA -zamiast 3000$ zapłacił 300$).Co do jakości to mogę tylko powiedzieć ,że Pioneer zawsze był znany z solidności swoich konstrukcji i dobrego dźwięku ale nie słyszałem tego zestawu więc się nie będę wymondrzał ,że zagrają tak czy siak albo jeszcze lepiej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
girrand Napisano 19 stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 19 stycznia 2010 Glosniki zostaly zamowione , dzis powinien przyjsc kurier - jest opcja sprawdzenia towaru przy odbiorze wiec zobaczymy jak to bedzie A co oznacza oznaczenie QL ? W tym tanszym sklepie nie ma takiego oznaczenia natomiast w innych sklepach jest. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooledit Napisano 19 stycznia 2010 Udostępnij Napisano 19 stycznia 2010 i zamówiłeś za te 779 ??Jeśli chodzi o oznaczenie QL to jest to wykończenie w jasnej okleinie a oznaczenie W to ciemna okleina. Więc jak nie ma oznaczenia to dopytaj jaki to będzie kolor jeśli jest to dla Ciebie istotne. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
girrand Napisano 19 stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 19 stycznia 2010 Tak zamowilem , Nawet gosc przez telefon powiedzial ze to nie jest pomylka - no ale zobaczymy jak to bedzie - dam znac jak przyjda Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooledit Napisano 19 stycznia 2010 Udostępnij Napisano 19 stycznia 2010 To trzeba było spytać gdzie tu jest chaczyk, skoro dali tak niską cenę i nie jest to pomyłką. Chyba,że spytałeś i wiesz wszystko co i jak.?Twój komplet jest z symbolem W od koloru WENGE jak właśnie rzyuważyłem na ich stronce. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
girrand Napisano 19 stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 19 stycznia 2010 Nie pytalem ale dowiedzialem sie ze ostatnio ten sam zestaw byl dostepny chyba w sieciowce , i mieli po 699 zlotych No i wlasnie o Wenge mi chodzilo Ponoc jest opcja sprawdzenia glosnikow przy kurierze wiec cegly nie kupie ;P Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooledit Napisano 19 stycznia 2010 Udostępnij Napisano 19 stycznia 2010 To jest to bardzo dobra opcja którą niestety nie wszyscy sprzedawcy są uprzejmi stosować w praktyce. Tylko nie zapomnij jej zastosować bo z roztarnienia to różnie bywa i przede wszystkim nie dajsię zbyć kurierowi ,że on nie ma czasu bo to będzie długo trwało. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
girrand Napisano 19 stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 19 stycznia 2010 Akurat mieszkam na 4 pietrze , ten zestaw troche warzy wiec jak nie bedzie chcial znosic tego to bedzie musial poczekac na rozpakowanie Nawet jak ich dzis nie wezme to i tak nic nie trace - platnosc przy odbiorze Dam znac jak sie rozwinela sytuacja . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooledit Napisano 19 stycznia 2010 Udostępnij Napisano 19 stycznia 2010 Dokładnie a nawet jak się okarze, że nie chodzą dobrze to i tak masz możliwość odesłania towaru do 10 dni bez podania przyczyny. I mają go przyjąć! Ale miejmy nadzieję, że będzie dobrze. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
girrand Napisano 19 stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 19 stycznia 2010 Kurier przyszedl i ... To wlasnie te glosniki Wszystko gra - cena z przesylka 885 zl ( jest rowniez gwarancja ) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raf44 Napisano 19 stycznia 2010 Udostępnij Napisano 19 stycznia 2010 Daj znać jak grają te kolumienki też jestem nimi zainteresowany, choć słuchałem w jednym sklepie i niestety blado wypadły - może to wina płytki lub ampli - Ferguson. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
girrand Napisano 19 stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 19 stycznia 2010 Dam znac - ale dopiero za pare dni - jak przywioza mi ampli VSX 819 Narazie testowane na wzmacniaczu z Genius Homme theather 5000 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raf44 Napisano 3 lutego 2010 Udostępnij Napisano 3 lutego 2010 I jak wypadają te kolumienki i jak wypada ampli jestem bardzo ciekawy ?Też się zastanawiam nad zakupem 819.Napisz jak zestawik gra Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
girrand Napisano 14 lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 14 lutego 2010 Wiec test zrobiony i moge polecic z czystym sumieniem Zestaw sprawuje sie wysmienicie! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts