Pestek Zgłoś post Napisano 21 stycznia 2010 Witam! Mam do Was takie o to pytanie. Fajnie by było gdyby odezwała się osoba, która miała zestaw Xindaka 06 (wzmacniacz + CD). Czy któryś z Was kupił jakiś wyższy model wzmacniacza Xindaka np Xindak 6200 lub 6950 i mógłby mi napisać jakie są jego wrażenia. Jeśli zmiana była, ale na wzmacniacz innej firmy też chętnie posłucham wrażeń.. Z innych firm wymieniłbym tutaj NAD-a np jakiś wyższy model C372 lub C375< lub wzmacniacz creeka destiny Przymierzam się do zmiany wzmacniacza: obecny xindak jest fajny lecz chciałem uzyskac potężniejsze brzmienie i nie chodzi mi tutaj o glosnosc a o spektakularność, rozmach, nieco mocniejszy bas bylby również mile widziany jak rowniez poglebienie sceny dzwiekowej oraz dodania muzyce tego cos co pozwoli przezywac muzyke a nie tylko jej słuchać. moj system teraz to: wspomniany xindak, kolumny audio academy phoebe III i kabelki audionovy proteus (ic) oraz moonwalk głośnikowe.Sprzęt stoi w pokoju o powierzchni niespełna 16m2. pozdrawiam i z gory dzieki p s po przeczytaniu testu na highfidelity.pl uwazam ze ciekawym wyjsciem byłby zakup wzmacniacz xindaka 6200? Co Wy na to?Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach