pawelll Napisano 21 stycznia 2010 Udostępnij Napisano 21 stycznia 2010 Witam. Jaki kupic wzmacniacz do takich glosnikow http://allegro.pl/item883854465_hurt_dwa_p...0w_vk80a24.html? Chodzi mi o wzmacniacz domowy aby dalo sie go podlaczyc do komputera Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 21 stycznia 2010 Udostępnij Napisano 21 stycznia 2010 Nie chcę ci mówić, że z tymi kolumnami to wtopiłeś. Wyroby VK to bardzo słaba jakość, a jeszcze tego typu zabudowa tzn. dwa basowce + tuba w takiej dziwnej skrzyni jak sub CA na pewno nie zagra dobrze, ale skoro już je masz.Te głośniki są dość spore, więc przyda się jakiś dość mocny piecyk np. Yamaha AX-700. Są jeszcze wyższe modele z lat 80, ale do jakości kolumn będą miały się nijak, więc nie ma co szaleć. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelll Napisano 22 stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 22 stycznia 2010 A jakie inne glosniki polecilibycie mi? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 22 stycznia 2010 Udostępnij Napisano 22 stycznia 2010 Z nowych głośników za 180zł nie kupisz nic dobrego, nawet dobra używka za taką kasę to już szczęście. Musisz się jakoś określić, ile chcesz na cały zestaw przeznaczyć, gdzie to ma grać, co ma być grane i nowe/używane... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelll Napisano 23 stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 23 stycznia 2010 Chce jakiegos suba i wysokotonowego aby podlaczyc je do kompa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 23 stycznia 2010 Udostępnij Napisano 23 stycznia 2010 Przeczytałeś mojego poprzedniego posta??? Jeśli tak to przeczytaj jeszcze raz i odpowiedz na wszystkie pytania, jeśli nie to przeczytaj zanima napiszesz cokolwiek więcej. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelll Napisano 25 stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 25 stycznia 2010 tak do 150 moze byc uzywane glownie muzykaA i glosniki moga byc bez skrzyni. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 25 stycznia 2010 Udostępnij Napisano 25 stycznia 2010 Budżet masz bardzo mały i wybór jest prawie żaden, ale znalazłem coś co pewnie cię zadowoli.wzmaki:Pioneer A-202JVC A-X2kolumny:JBL TLX-111Tonsil ALTUS 110 (te są większe, więc bas będzie mocniejszy, ale mogę ci zaręczyć, że dużo lepszą jakość dadzą ci te JBLe) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelll Napisano 25 stycznia 2010 Autor Udostępnij Napisano 25 stycznia 2010 A co myslisz o czyms takim? ttp://allegro.pl/item886217887_profesionalny_zestaw_glosnikow_tuning.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 25 stycznia 2010 Udostępnij Napisano 25 stycznia 2010 Naprawdę przejrzałem allegro i w tej chwili tylko to co wyszczególniłem w poprzednim poście jest godne uwagi. Od tego co podałeś to lepszy będzie set komputerowy 2.0 od Geniusa. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts