bugas86 Napisano 7 listopada 2006 Udostępnij Napisano 7 listopada 2006 witam mam do was takie pytanko mam w planach zakupienie takiego mniej wiecej zestawu "x-530 Logitech & sound blaster audigy" i chcialem dowiedziec czy warto wydawac kase na ten sprzet,moze niektorzy z was sami sa uzytkownikami takiego wlasnie kompletu i moga mi poradzic co zrobic????? jasli macie jakies przydatne uwagi ktore moga mi pomuc w decyzji prosze o ich wyrazenie w tym temacie. ogolenie duzo czytalem na temat tych glosniczkow i z regoly wszyscy sa zadowoleni,co wy o tym myslicie?? a moze cos lepszego za ta kase??? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 13 listopada 2006 Udostępnij Napisano 13 listopada 2006 Już wielokrotnie pisałem, że X-530 Logitech, to bardzodobry zestaw głośników, tymbardziej że cena za niego jest już bardzo niska. W połączeniu z sound blaster audigy będzie dobrym zestawem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bugas86 Napisano 24 listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 24 listopada 2006 a mam jeszcze taie pytanko czasami jak gasze swiatlo mam trzaski w glosnikach uziemilem kompa i dupa czy listwa z filtrem antyzaklucieniowym zalatwi sprawe????????? dziski za rade co do logitech-oe napewno zakupie ten zestawik zaraz po wyplatce ale co z tymi trzaskami dupnieta instalacja Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 25 listopada 2006 Udostępnij Napisano 25 listopada 2006 Zwykła, tania listwa praktycznie nic tu nie pomoże, prędzej któryś modeli UPS, one mają bardziej rozbudowane filtry. Możesz jeszcze spróbować zamienić miejscami bieguny we wtyczce, ale te na bolcach, uziemienia nie ruszaj. Zwróć uwagę również na kable sygnałowe, czy nie są splątane z kablem sieciowym. Do wyłącznika światła też warto zajrzeć, ewentualnie wymienić lub wyczyścić styki. Zarówka jeśli jest energiooszczędna, też może być przyczyną trzasków. X-530 Logitech, mój syn ma już ponad rok, i nie ma z nimi żadnych problemów, a dźwięk jest na wysokim poziomie, polecam. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bugas86 Napisano 25 listopada 2006 Autor Udostępnij Napisano 25 listopada 2006 nie sa to znowu jakies tam duze trzeaski zwykle pyknieca podczas wylanczania swiatla zainwestuje jednak w jedna z list w z alegro z filtrem mysle ze bedzie spoko jak nie to wtedy pomysle co dalej narazie kabelkow nie ruszam bo chce zyc:D Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts