maciekc Napisano 4 lutego 2010 Udostępnij Napisano 4 lutego 2010 witam was i jednocześnie prosze po prademam mozliwosc zakupu zestawu (jak w temacie) za 3000 i nawet go ogladałem - jesli chodzi o amplika to jest jednym z tych co brałem pod uwage jeśli chodzi o zakup natomiast problem w tym ze odtwarzacz dvd juz mam - co prawda manta ( nie śmiać sie) ale jest niezawodny, i mam dylemat poniewaz planowałem kupić sam amp i zestaw nagłasniajacy (tutaj tez mam upatrzone koda av 702 lub taha harmony 606) natomiast nie mam rozeznania co do kolumn wharfedale verdus 300 - fronty wizualnie ok natomiast tylne jakies mizerne , sub na +, sam odtwarzacz dvd podobno ma problemy z polskimi znakami?!czy uważacie że ten zestaw a konkretnie wharfedale verdus 300 jest godny uwagi i ceny (nadmienie tylko że jest tylko w opcji "cały zestaw" tej cenie pozdro Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciekc Napisano 5 lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 5 lutego 2010 no dzięki za odpowiedz Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 5 lutego 2010 Udostępnij Napisano 5 lutego 2010 Przyjmij opcję że zostajesz z 2 odtwarzaczami DVD: wszystkożerną Mantą i szlechetniejszym (o lepszej jakości audio i wideo) Denonem.Szczególnie że sporo osób tak robi Co do kolumn - często w tańszych zestawach masz malutkie tyły, robi tak często np. Jamo czy Koda. Efekty wielokanałowe będą, za bas w kinie i tak będzie odpowiadał sub - czyli można przeżyć.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarioDeCampes Napisano 15 lutego 2010 Udostępnij Napisano 15 lutego 2010 Cytat ... wharfedale verdus 300 jest godny uwagi ... Bardzo mi przykro, ale miałem okazje przesłuchać te głośniki we współpracy z porządnym zestawem Pioneera i KICHA . Głośniki płaskie jakby wykonane były z tektury. Moje Yamahy wciągają je nosem. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts