kolha Napisano 7 lutego 2010 Udostępnij Napisano 7 lutego 2010 Witam. Jestem zainteresowany kupnem kina ale nie mam zielonego pojecia jakie wybrać ponieważ tyle tego jest ze nie wiem co wybrać aby nie przepłacić za gorszy sprzet.Kino ma mi sluzyc do podlaczenia pod kompa pod konsole i sluchania muzyki. Prosiłbym o rady jak najlepiej roporzadzic sie pieniedzmi na kino prosilbym o podanie konkretnych modeli.A zapomnialbym jeszcze zeby nie bylo najmniejszego problemu z odtwarzaniem pl napisow na filmach nagranych z kompa Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
geforce86 Napisano 8 lutego 2010 Udostępnij Napisano 8 lutego 2010 Przedewszystkim warto byloby sobie pierw poczytac , i rozejrzec sie samemu co nas interesuje . Jest tu olbrzymia ilosc postow o podobnej tresci warto by je przejzec wczesniej , a pozniej zadac pytanie ( a nie czekac na gotowe odpowiedzi ) pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 8 lutego 2010 Udostępnij Napisano 8 lutego 2010 Dla przykładu bardzo podobna sytuacja, identyczny budżet... link Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts