_SN_ Napisano 12 września 2007 Udostępnij Napisano 12 września 2007 Witam, proszę o radę: potrzebuje głośniku lub kolumny akrtywne do 1200zł - głównię do słuchania muzyki - chodzi mi o dobre stereo w tej cenie - z góry dziękuę za poradę - pozdrawiam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senat Napisano 12 września 2007 Udostępnij Napisano 12 września 2007 A do czego ma to byc podpiete? czego sluchasz? jaki pokoj? Jak głosniki lub kolumny aktywne? Nie ma takiego czegos Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cz58y Napisano 12 września 2007 Udostępnij Napisano 12 września 2007 Kolumny aktywne są i to od bardzo dawna już. Nieco informacji o ich konstrukcji znajdziesz choćby TU. W sieci jest mnóstwo informacji o nich, jednak w większości jest to sprzęt dla muzyków i na estradę. Najbardziej popularną konstrukcją kolumny aktywnej jest subwoofer KD.Tobie to jednak potrzebny jest wzmacniacz stereo i głośniki do niego. Za kwotę którą dysponujesz, można kupić na allegro już dobry zestaw. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senat Napisano 13 września 2007 Udostępnij Napisano 13 września 2007 Juz jaze. Wogole o nich zapomnialem. To kiepskie rozwiazanie. Sub aktywny to jeszcze ale kolumny. Lepiej zainwestowac w normalny wzmak i kolumny pasywne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_SN_ Napisano 13 września 2007 Autor Udostępnij Napisano 13 września 2007 A moglibyście podać konkretny przykład do 1200zł? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
senat Napisano 13 września 2007 Udostępnij Napisano 13 września 2007 Najpierw odpisz na moj pierwszy post w tym temacie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_SN_ Napisano 13 września 2007 Autor Udostępnij Napisano 13 września 2007 Pokój 25m2, podpięte do komputera a kolumny aktywne (z wbudowanym wzmacniaczem) chodzi mi o to że dysponuję kwotą 1200zł i chciałbym sie poradzić jak najlepiej ja wykorzystac na zakup głośników głównie do słuchania muzyki - pozdrawiamTemat zamknięty.Wątek przeniesiony tutaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts