kris88_p Napisano 20 lutego 2010 Udostępnij Napisano 20 lutego 2010 pilot od denona 1509 reaguje mi z dekoderem polsatu jak chce przyciszyc lub podglosic on mi zmienia kanaly w dekoderze czy mozna cos z tym zrobic .Z góry dziekuje Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 21 lutego 2010 Udostępnij Napisano 21 lutego 2010 Uciążliwe i niestety raczej wątpliwe, żeby dało się coś z tym zrobić. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris88_p Napisano 23 lutego 2010 Autor Udostępnij Napisano 23 lutego 2010 to tylko wymiana dekodera wchodzi w gre pewnie? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 23 lutego 2010 Udostępnij Napisano 23 lutego 2010 Najprawdopodobniej tak, może spróbuj skontaktować się z operatorem. Za pewne nie przyjmą cię z otwartymi rękami, ale jak dobrze trafisz to pewnie jest szansa na wymianą dekodera. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandflyer Napisano 24 lutego 2010 Udostępnij Napisano 24 lutego 2010 A nie ma przypadkiem możliwości przestawienia częstotliwości pilota na inny kanał?W instrukcji do mojej nagrywarki czy odtwarzacza DVD (nie pamiętam w tej chwili) jest taka możliwość, kiedy pilot od nagrywarki niechcący kontroluje telewizor (tej samej marki). Wciska się jakąś kombinację guziczków i przestawia pilota.Sprawdź w instrukcji do Denona, czy jest taka możliwość. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kris88_p Napisano 3 marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 3 marca 2010 niewiem jak to sie stało ale zadzwoniłem do polsatu i powiedziałem co sie dzieje doszło do ostrej wymiany zdań i powiedziałem że odstąpie od umowy jeśli nic z tym niezrobią lub niewymienią dekodera ponieważ nie będe wymieniał całego sprzetu z powodu dekodera,a to co sie dzieje bardzo mnie denerwuje i nastepnego dnia wszystko sie zmieniło.Pilot od amplitunera ani od telewizora nie steruje mi dekoderem Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts