rafal735r Napisano 14 września 2007 Udostępnij Napisano 14 września 2007 Ma ktos moze owe kolumny? Czy sa do nich w zestawie kolce? Chodzi mi oczywiscie o Magnat Monitro 1000. Wlasnie je kupilem i czekam na kuriera. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike Napisano 17 września 2007 Udostępnij Napisano 17 września 2007 Też się nad tymi kolumnami zastanawiam, niestety nie wiem czy mają kolce, ale może Ty już wiesz? Jak się spisują, warto było? Napisz coś więcej jak już te kolumny dostaniesz. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal735r Napisano 17 września 2007 Autor Udostępnij Napisano 17 września 2007 Mają kolce. Trzeba wykręcic gumowe nóżki i wkręcić kolce. W zestawie sa kolumny, woreczek z kolcami i instrukcje. Kolumny bede mial jutro, wlasnie pisalem do sklepu. Moim zdnaiem warto je brac choc ich jeszcze nie mam, bo jakie lepsze kolumny o takiej mocy kupisz za 775zl?? Bo tylko tyle za nie dalem z wysyłką za pobraniem w jednym ze sklepów internetowych. Ale jeżeli nie potrzebujesz tyle mocy mozesz kupić Monitor 880. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waldek Napisano 17 września 2007 Udostępnij Napisano 17 września 2007 Magnat chyba ,powtarzam chyba, daje kolce do wszystkich swoich wolnostojących kolumn. Gdy kupowałem swoje Quantumy, były w komplecie wraz z gumowymi "mini" stópkami Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makro Napisano 18 września 2007 Udostępnij Napisano 18 września 2007 Cytat Moim zdnaiem warto je brac choc ich jeszcze nie mam, bo jakie lepsze kolumny o takiej mocy kupisz za 775zl?? Bo tylko tyle za nie dalem z wysyłką za pobraniem w jednym ze sklepów internetowych. Ale jeżeli nie potrzebujesz tyle mocy mozesz kupić Monitor 880. Nie mówię, że źle wybrałeś, bo Magnatów dobrze nie znam, ale tej mocy bym się tak nie trzymał, w kolumnach jest to sprawa drugorzędna, bo tak naprawdę wszystkie nowoczesne i dobrze zaprojektowane kolumny zniosą więcej niż trzeba w domu. No chyba, że zamierzasz jakąs namiastkę estrady sobie w pokoju urządzić Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafal735r Napisano 18 września 2007 Autor Udostępnij Napisano 18 września 2007 17cm woofery nie zrobia napewno estrady Maja 92dB efektywnosci wiec bedzie dobrze napewo Kurde gdzie ten kurier, juz zaraz 12! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts