glowa Napisano 25 lutego 2010 Udostępnij Napisano 25 lutego 2010 Chciałbym wszystkie urządzonka które mam schować do szafki żeby nie były w ogóle widoczne. Tylko, że wtedy jest problem ze sterowaniem nimi pilotem. Czy istnieje coś w rodzaju przekaźnika podczerwieni, jakiś czujnik na zewnątrz szafki (widoczny dla pilota) przekazujący sygnał do nadajnika podczerwieni w szafce?? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gatto Napisano 25 lutego 2010 Udostępnij Napisano 25 lutego 2010 1) Światłowód. Ale potrzebna będzie pomoc fachowca-optyka.2) Wylutować fotodiodę odbiorczą ze sprzętu i dać do niej przewód odpowiedniej długości, żeby zamieścić ją na zewnątrz szafy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bejz Napisano 14 marca 2010 Udostępnij Napisano 14 marca 2010 Jest mnóstwo przewodowych lub bezprzewodowych przedłużaczy pilota. Ja używam bezprzewodowego Philipsa SLV3100. To jest również transmiter obrazu i dźwięku ale działa to raczej kiepsko za to jako przedłużacz pilota sprawdza się idealnie i steruje mi CD i tunerem SAT schowanymi w szafce. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts