Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Posiadam we wzmacniaczu złacza ext in ext out,one słuza do podpiecia końcówki mocy czy korektora graficznego.Jesli ktos wie to moze by napisał w jaki sposób sie to podłacza.Pozdrawiam
Napisano
Cytat

Możesz podać model wzmacniacza będzie łatwiej.Myślę że tam można wpiąć korektor graficzny między out a in ,lub inna końcówkę mocy,do out.

Wzmacniacz technics SU V2X
Napisano
Gniazda > ext in ext out < mogą służyć zarówno do podpięcia korektora jak i wykożystania SU V2X jako przedwzmacniacza bądź jako końcówkę mocy.

1. A by podpiąć korektor, wyjmujesz zworki i podpinasz ext out -> line in w korektorze a line out -> ext in we wzmacniaczu zachowując oczywiście prawidłowość podłączenia kanałów L i P.

2. Jeśli chcesz wykorzystać SU V2X jako przedwzmacniacz to wyjście ext out podpinasz do line in w końcówce mocy.

3. Jeśli chcesz wykorzystać SU V2X jako końcówkę mocy to z wyjścia przedwzmacniacza wpinasz się do ext in.
Napisano
Cytat

Gniazda > ext in ext out < mogą służyć zarówno do podpięcia korektora jak i wykożystania SU V2X jako przedwzmacniacza bądź jako końcówkę mocy.

1. A by podpiąć korektor, wyjmujesz zworki i podpinasz ext out -> line in w korektorze a line out -> ext in we wzmacniaczu zachowując oczywiście prawidłowość podłączenia kanałów L i P.

2. Jeśli chcesz wykorzystać SU V2X jako przedwzmacniacz to wyjście ext out podpinasz do line in w końcówce mocy.

3. Jeśli chcesz wykorzystać SU V2X jako końcówkę mocy to z wyjścia przedwzmacniacza wpinasz się do ext in.

Teraz już wszystko rozumiem.Dzięki cooledit za szczegółowe wyjasnienie .
Napisano
Cytat

Cała przyjemność po mojej stronie. Jak rozumie nie masz do niego instrukcji obslugi ?

No niestety nawet nie znam jego parametrów .Wiem tylko z tego co pisze z tyłu obudowy