tdh Napisano 21 marca 2010 Udostępnij Napisano 21 marca 2010 Posiadam we wzmacniaczu złacza ext in ext out,one słuza do podpiecia końcówki mocy czy korektora graficznego.Jesli ktos wie to moze by napisał w jaki sposób sie to podłacza.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kibic1 Napisano 23 marca 2010 Udostępnij Napisano 23 marca 2010 Możesz podać model wzmacniacza będzie łatwiej.Myślę że tam można wpiąć korektor graficzny między out a in ,lub inna końcówkę mocy,do out. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tdh Napisano 23 marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 23 marca 2010 Cytat Możesz podać model wzmacniacza będzie łatwiej.Myślę że tam można wpiąć korektor graficzny między out a in ,lub inna końcówkę mocy,do out. Wzmacniacz technics SU V2X Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooledit Napisano 23 marca 2010 Udostępnij Napisano 23 marca 2010 Gniazda > ext in ext out < mogą służyć zarówno do podpięcia korektora jak i wykożystania SU V2X jako przedwzmacniacza bądź jako końcówkę mocy. 1. A by podpiąć korektor, wyjmujesz zworki i podpinasz ext out -> line in w korektorze a line out -> ext in we wzmacniaczu zachowując oczywiście prawidłowość podłączenia kanałów L i P. 2. Jeśli chcesz wykorzystać SU V2X jako przedwzmacniacz to wyjście ext out podpinasz do line in w końcówce mocy.3. Jeśli chcesz wykorzystać SU V2X jako końcówkę mocy to z wyjścia przedwzmacniacza wpinasz się do ext in. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tdh Napisano 23 marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 23 marca 2010 Cytat Gniazda > ext in ext out < mogą służyć zarówno do podpięcia korektora jak i wykożystania SU V2X jako przedwzmacniacza bądź jako końcówkę mocy. 1. A by podpiąć korektor, wyjmujesz zworki i podpinasz ext out -> line in w korektorze a line out -> ext in we wzmacniaczu zachowując oczywiście prawidłowość podłączenia kanałów L i P. 2. Jeśli chcesz wykorzystać SU V2X jako przedwzmacniacz to wyjście ext out podpinasz do line in w końcówce mocy.3. Jeśli chcesz wykorzystać SU V2X jako końcówkę mocy to z wyjścia przedwzmacniacza wpinasz się do ext in. Teraz już wszystko rozumiem.Dzięki cooledit za szczegółowe wyjasnienie . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooledit Napisano 23 marca 2010 Udostępnij Napisano 23 marca 2010 Cała przyjemność po mojej stronie. Jak rozumie nie masz do niego instrukcji obslugi ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tdh Napisano 23 marca 2010 Autor Udostępnij Napisano 23 marca 2010 Cytat Cała przyjemność po mojej stronie. Jak rozumie nie masz do niego instrukcji obslugi ? No niestety nawet nie znam jego parametrów .Wiem tylko z tego co pisze z tyłu obudowy Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cooledit Napisano 31 marca 2010 Udostępnij Napisano 31 marca 2010 Próbowałem poszukać w necie ale ogólnie klapa. Prawdopodobnie jest dostępny na jednej ze znalezionych przeze mnie stronek ale niestety za odpowiednią opłatą w twardej walucie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts