lukasz79pulawy Napisano 11 kwietnia 2010 Napisano 11 kwietnia 2010 Mam pokój 2,5 X 4 metry. Chciał bym kupić amplituner ONKYO 607 z kolumnami MONITOR AUDIO BR2.Kolumny te będą mi tymczasowo służyć jako podstawowe STEREO głównie do muzyki ale czasami i do filmów DVD.W przyszłości rozbudował bym to o kolumny MONITOR AUDIO BR5 i odtwarzacz BLUE RAY - po przeprowadzce do większego pokoju.Jak sądzicie? Jak ten amplituner będzie grał z kolumnami MONITOR AUDIO BR2 w tym małym pokoiku?Zależy mi na jakości a nie na mocy... (zamierzam do tego podpiąć na razie laptopa) Odpisz, cytując
Avatar Napisano 12 kwietnia 2010 Napisano 12 kwietnia 2010 (edytowany) Moim zdaniem takie zestawienie zagra bardzo fajnie w Twoich warunkach odsluchowych. Mozesz spokojnie isc w tym kierunku - bedziesz zadowolony. Edytowano 1 czerwca 2010 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio pod nim nie ma sensu go cytować w całości! Odpisz, cytując
arti Napisano 12 kwietnia 2010 Napisano 12 kwietnia 2010 witam,jeżeli w przyszłości planujesz przeprowadzkę do większego pomieszczenia to Twój plan jest jak najbardziej trafny. pamiętaj tylko że jakość z laptopa będzie zostawiać dużo do życzenia i kiedyś oprócz inwestycji w blu-ray i będziesz "musiał" zainwestować w cd.pozdrawiam. Odpisz, cytując
lukasz79pulawy Napisano 12 kwietnia 2010 Autor Napisano 12 kwietnia 2010 Dlaczego będę musiał zainwestować w CD ???Odtwarzacze BLUERAY z tego co wiem odtwarzają CD i DVD. Odpisz, cytując
Sandflyer Napisano 12 kwietnia 2010 Napisano 12 kwietnia 2010 Każdy z tutejszych wyjadaczy powie Ci, że do odtwarzania muzyki CD służy odtwarzacz CD... Jeśli odpowiada Ci dźwięk CD z odtwarzacza DVD, nie ma sensu dublować sprzętu.Dla mnie jakość DVD jest o marginalnym znaczeniu, więc mam pierwszy z brzegu odtwarzacz DVD (Sony za 350 zł) do filmów i odtwarzacz CD do muzyki.Posłuchaj obu kombinacji i podejmij decyzję. Odpisz, cytując
voitzet Napisano 1 czerwca 2010 Napisano 1 czerwca 2010 (edytowany) Witam wszystkich- VoitzetNieprawda, wystarczy kupić OPPO BDP 83, lub 83 SE- i po kłopocie. Edytowano 1 czerwca 2010 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio pod nim nie ma sensu go cytować w całości! Odpisz, cytując
RoRo Napisano 1 czerwca 2010 Napisano 1 czerwca 2010 To, że Oppo to wypasiony model i odtwarza wiele formatów: BR, DVD, DVD-Audio, SACD, HDCD i CD nie oznacza, że robi to lepiej od porządnych odtwarzaczy CD . Jak mamy wydać 3500zł, to może się zdarzyć że lepszym wyjściem będzie zakup 2 klocków...Podejrzewam, że w tej cenie lepiej może grać odtwarzacz CD za ok. 2500zł, a do tego za ok. 1000zł spokojnie kupisz niezły model odtwarzacza BR.A często będzie tak, że wystarczy Ci odtwarzacz BR i średni model CDka - i mieścisz się w tysiącu (oczywiście CD-player jako uzywany).Pozdrawiam Odpisz, cytując
Recommended Posts