dejot Napisano 22 kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 22 kwietnia 2010 Witam posiadam kolumny Fisher i to by bylo na tylo co o nich wiem chcialbym sie o nich wiecej dowiedziec moze ktos z was spotkal sie z nimi Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zukzukzuk Napisano 23 kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 23 kwietnia 2010 Wszystkiego dowiesz się jak uzupełnisz dziurę i zapodasz muzykę Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejot Napisano 23 kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 23 kwietnia 2010 No chce zakleić dziurę tylko chciałbym się dowiedzieć jakie tam głośniki mogę wstawić żeby kasa nie poszła na marne Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zukzukzuk Napisano 23 kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 23 kwietnia 2010 Jakiś basowy pewno:)Spytaj fachowców. Chyba pomyliłeś dział... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejot Napisano 23 kwietnia 2010 Autor Udostępnij Napisano 23 kwietnia 2010 Może i tak jestem nowy to do jakiego działu musiałbym to wstawić Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 23 kwietnia 2010 Udostępnij Napisano 23 kwietnia 2010 Zamiast do STEREO powinien trafić do działu DIY, więc tam przenoszę Twój wątek... Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dejot Napisano 9 maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 9 maja 2010 Już nie potrzeba waszych rad których i tak nie dostałem kupiłem STX DGN 25-100-4-SC i grają świetnie Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts