Revan1 Napisano 28 maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 28 maja 2010 (edytowany) Musiałem zamówić trochę inny zestaw Zmieniło się DVD, na DV-K320 (chyba takie) i ono nie ma wyjścia HDMI tylko component video. Edytowano 29 maja 2010 przez RoRo Odpowiadając na post bezpośrednio pod nim nie ma sensu go cytować w całości! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radi73 Napisano 28 maja 2010 Udostępnij Napisano 28 maja 2010 No to druga propozycja Pacio94 będzie git!!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brutus Napisano 14 listopada 2011 Udostępnij Napisano 14 listopada 2011 Nie chcę zakładać kolejnego tematu, bo mam problem podobny, więc może zapytam szybko tutaj. Mianowicie chciałem sprezentować kino domowe siostrze któa ma pokoju o podobnym metrażu, ale kiedy czytam o tych wszystkich kablach, to zaczynam się obawiać czy jak czy jeśli wejdę sobie na dział „kina domowe” i kupię gotowy zestaw (akurat myślałam o LG HT306PD), to czy znajdę w pudełku już wszystkie kable i instrukcję jak dla przedszkolaka, żeby sobie poradziła? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 15 listopada 2011 Udostępnij Napisano 15 listopada 2011 Chyba wszystkie zestawy "jednopudełkowe" kina domowego (amplituner z DVD, dedykowane kolumienki i subwoofer) miały już w komplecie pełne okablowanie.Ponieważ takowy "klocek" ma dedykowane gniazda (inne od tych powszechnie używanych w wieżach czy pojedyńczych stereo i kina domowego), więc producenci zazwyczaj dają kabelki, zakończone z jednej strony odpowiednimi wtyczkami (każda w innym kolorze, by było łatwiej) do włożenia do ampliunera z DVD (lub BR), a z drugiej najczęściej goły kabel do podłączenia kolumienek i subwoofera.Ponieważ wtyczki są oznaczone kolorami, więc nie powinno być problemów z podłączeniem kolumn.A co do ustawień sprzętu (i zaprogramowania kanałów radiowych) to już warto sięgnąć do instrukcji, bo różnie to jest rozwiązane.Generalnie - korzystając z instrukcji - nie powinno być problemów z podłączeniem zestawu Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dobosz65 Napisano 19 stycznia 2012 Udostępnij Napisano 19 stycznia 2012 W przedziale cenowym do 1500zł, to ja mam nawet, chociaż bardzo podstawowe kino domowe Sony DAVTZ630, to też jest 5.1 i kosztuje nawet mniej niż tysiaka. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts