r2d2dg Napisano 4 maja 2010 Udostępnij Napisano 4 maja 2010 Witam!!Na początku dodam, że średnio ogarniam temat wzmacniaczy, więc proszę o wyrozumiałość. Jestem posiadaczem amplitunera Unitra Tosca 303.Niestety amplituner ten uległ zepsuciu i postanowiłem zakupić nowy. Do amplitunera są podpięte głośniki JVC, a całość do komputera. Oto co wyczytałem z naklejki na głośnikach IMPEDANCE - 8 OhmPOWER HANDLING CAPICITY - 40W/80WCałość grała nawet ładnie i spełniała moje wymagania, gdyż nie jestem audiofilem Prosiłbym o pomoc w wybraniu nowego wzmacniacza. Nie musi to być amplituner. Cena do 220 zł. Dodam, że chciałbym użyć podanych przeze mnie kolumn głośnikowych. Z góry dziękuje za odpowiedzi i pozdrawiam, Artur Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Avatar Napisano 4 maja 2010 Udostępnij Napisano 4 maja 2010 musze przyznac ze temat mnie zabil ... wzmacniacz za 22zl ... Juz myslalem ze to prawda hehe Niestety w tym przedziale cenowym nie jestem mocny Pozdro. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
r2d2dg Napisano 5 maja 2010 Autor Udostępnij Napisano 5 maja 2010 (edytowany) ehh zgubiło mi się zero w temacie. chodzi mi o wzmacniacz do 220 zł... Edytowano 5 maja 2010 przez RoRo Odpowiadając na post poprzednika nie ma potrzeby cytowania go w całości. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RoRo Napisano 5 maja 2010 Udostępnij Napisano 5 maja 2010 Już poprawiłem błąd w temacie wątku i mamy 220zł Spokojnie w tej cenie kupisz amplituner lub wzmacniacz JVC i to będzie niezłe wyjście...Poniżej parę linków do aukcji amplitunerów na Allegro: tutaj masz drugi model od dołu (RX-230R) z możliwością zdalnego sterowania (trzeba dokupić pilota)http://www.allegro.pl/item1028085083_jvc_r...ereo_z_rds.htmlco prawda cena Kup Teraz to 239zł (260zł z wysyłką - Bolesławiec), ale może warto trochę dołożyć?Nie wiadomo, jaką cena zakończy się aukcja modelu RX-501, ale warto próbować...http://www.allegro.pl/item1023315184_ampli...dobry_stan.htmlA jeżeli chcesz oddzielnie wzmacniacz i tuner, to moze być ciężko wyrobić sie w tej kwocie.Pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts