kenishiwata Napisano 4 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 4 stycznia 2008 Ja przewidziałem potencjalne problemy z sąsiadami i kupiłem mieszkanie narożne, dodatkowo pokój w którym słucham muzyki znajduje się w rogu bloku, więc póki co "odpukać" nie mam problemu z sąsiadami. Więc jak tylko żona poza domem hulaj dusza. Oczywiście do 22. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GAWRON___M Napisano 11 stycznia 2008 Udostępnij Napisano 11 stycznia 2008 No wlasnie na mnie tez sasiedzi dziwnie patrza ale nic nie mowia z wyjatkiem nowych ktorzy sie wprowadzili i odrazu zaznaczaja swoje 'ja' .Mieszkam w bloku niestety i o filmy sie nikt nie czepia ale o muzyke to ci nowi sie uraja.Az czasem sie boje galke podkrecic i coraz rzadziej wkladam plyte mutter Rammsteina bo dla mnie ma sens sluchanie jak dzwiek z pokoju sie wydostaje.Techno jeszcze jakos znosza ale Rammsteina juz nie bardzo hehe. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts