lump Napisano 27 września 2007 Udostępnij Napisano 27 września 2007 Jakie kolumny polecicie do rotela 02 (ra02/rcd02), preferuję wolnostojące cena max 2500zł. Muzyka bez preferencji - wszystko, pokój 18m. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 28 września 2007 Udostępnij Napisano 28 września 2007 Miałem kiedys podobny zestaw /RCD02,RA03/ i grało to z Avancami Dana 670AV i było nieżle.Z tego co wiem to nieprodukują już tych kolumn ale na Allegro widziałem w granicach 2kzł.Możesz też wypróbować Ushera serię V /model w zależności od wielkości pomieszczenia/. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
colin Napisano 1 października 2007 Udostępnij Napisano 1 października 2007 Witam.Rozejrzyj sie za kolumnami B&W DM 309 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 1 października 2007 Udostępnij Napisano 1 października 2007 Jak kupowałem wtedy Rotela /4 lata temu/ w TopHiFi to usiłowali mi wcisnąć te BMW ,wziąłem je nawet dodomu ale po tygodniu oddałem. Seria 300 niezbyt udana no chyba ,że do KD .........zero muzykalności.Jak już B@W to seria 600 a najlepiej ta nowa ....... słuchałem z innym sprzetem towarzyszącym alemyślę ,że do Rotela by się nadała. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
colin Napisano 2 października 2007 Udostępnij Napisano 2 października 2007 tylko ze najtansza podlogowka wychodzi chyba poza zakladany budzet???jezeli bedzie przekroczony polecam bez wachania 603 s3 Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 3 października 2007 Udostępnij Napisano 3 października 2007 Ostatnio tutaj było dużo testów kolumn:http://www.highfidelity.pl/start.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 3 października 2007 Udostępnij Napisano 3 października 2007 http://www.allegro.pl/item250625553_kolumn...ana_670_av.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
van-Di Napisano 17 października 2007 Udostępnij Napisano 17 października 2007 Cytat Jakie kolumny polecicie do rotela 02 (ra02/rcd02), preferuję wolnostojące cena max 2500zł. Muzyka bez preferencji - wszystko, pokój 18m. Witam,wszedłem ostatnio w posiadanie CD Rotel i wzmacniacza Rotel (z drugiej ręki) do tego dołożyłem kolumny firmy ELACi efekt przeszedł moje oczekiwania. Gra to wszystko melodyjnie, wyraźnie i czuć moc drzemiącą w trzewiach. Ze względu na sąsiadów nie przekroczyłem jeszcze godziny 11 na gałce Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 17 października 2007 Udostępnij Napisano 17 października 2007 ELAC zacna audiofilska Firma ,w Polsce mało znana i niedoceniana. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
van-Di Napisano 19 października 2007 Udostępnij Napisano 19 października 2007 Cytat ELAC zacna audiofilska Firma ,w Polsce mało znana i niedoceniana. dziękuję, i cieszę się, że ktoś podziela moje zdanie. Znajomi polecali mi Tannoye M4 (można znaleźć na allegro za ok 1000 pln używane) ale dla mnie grają odrobinę za miękko, za dużo w nich "aksamitu". Elac'i są bardziej neutralne i melodyjne zarazem. pzdr Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts