Skocz do zawartości

Recommended Posts

Napisano
Witam, chciałem was prosić o pomoc w wyborze karty dźwiękowej i głośników i muszę się zmieścić w cenie podanej wyżej. Bardzo mi zależy na tym aby kupić jak najlepszą kartę do jak najlepszych głośników w tej cenie. Głośników będę używał głównie do słuchania muzyki i grania na gitarze. Z góry dziękuję za pomoc, pozdro.
Napisano
Jesli piszesz, że będziesz głównie używał sprzętu do słuchania muzyki i grania na gitarze to może warto jednak zainwestować w stereo (2.0), a nie całe kino (5.1). Do 1000zł kupisz porządny zestaw jak na realia komputerowe. Przykładowo:
ESI Juli@
Microlab PRO3
Odnosnie karty, jesli masz zamiar grać pod nią na gitarze to może zainteresuj się jakims interfejsem z przedwzmacniaczem gitarowym???
Napisano
Cytat

Jesli piszesz, że będziesz głównie używał sprzętu do słuchania muzyki i grania na gitarze to może warto jednak zainwestować w stereo (2.0), a nie całe kino (5.1). Do 1000zł kupisz porządny zestaw jak na realia komputerowe. Przykładowo:
ESI Juli@
Microlab PRO3
Odnosnie karty, jesli masz zamiar grać pod nią na gitarze to może zainteresuj się jakims interfejsem z przedwzmacniaczem gitarowym???

No właśnie przez ten czas też pomyślałem o tym żeby kupić 2.0 baaaaaaaardzo spodobały mi się Microlab SOLO 7C, ale najgorsze jest to, że nigdzie nie mogę znaleźć sklepu który ma je na stanie ;/