Harker Napisano 23 maja 2010 Napisano 23 maja 2010 Witam, chciałem was prosić o pomoc w wyborze karty dźwiękowej i głośników i muszę się zmieścić w cenie podanej wyżej. Bardzo mi zależy na tym aby kupić jak najlepszą kartę do jak najlepszych głośników w tej cenie. Głośników będę używał głównie do słuchania muzyki i grania na gitarze. Z góry dziękuję za pomoc, pozdro. Odpisz, cytując
pacio94 Napisano 23 maja 2010 Napisano 23 maja 2010 Jesli piszesz, że będziesz głównie używał sprzętu do słuchania muzyki i grania na gitarze to może warto jednak zainwestować w stereo (2.0), a nie całe kino (5.1). Do 1000zł kupisz porządny zestaw jak na realia komputerowe. Przykładowo:ESI Juli@Microlab PRO3Odnosnie karty, jesli masz zamiar grać pod nią na gitarze to może zainteresuj się jakims interfejsem z przedwzmacniaczem gitarowym??? Odpisz, cytując
Harker Napisano 23 maja 2010 Autor Napisano 23 maja 2010 Cytat Jesli piszesz, że będziesz głównie używał sprzętu do słuchania muzyki i grania na gitarze to może warto jednak zainwestować w stereo (2.0), a nie całe kino (5.1). Do 1000zł kupisz porządny zestaw jak na realia komputerowe. Przykładowo:ESI Juli@Microlab PRO3Odnosnie karty, jesli masz zamiar grać pod nią na gitarze to może zainteresuj się jakims interfejsem z przedwzmacniaczem gitarowym??? No właśnie przez ten czas też pomyślałem o tym żeby kupić 2.0 baaaaaaaardzo spodobały mi się Microlab SOLO 7C, ale najgorsze jest to, że nigdzie nie mogę znaleźć sklepu który ma je na stanie ;/ Odpisz, cytując
Recommended Posts