daveese Napisano 3 czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 czerwca 2010 Mam takie pytanie przymierzam sie do kupna Microlabow solo1Pokoj niestety maly, na biurku zbytnio nie mam miejsca i staly by obok na jakiejs podstawceI oto pytanie czy glosniki te mogly by stac przy scianie pod katem ? mysle ze tak max 10 cm od sciany by sie dalo .Czy moze lepiej jakies 2.1Przeznaczenie - muzyka Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 3 czerwca 2010 Udostępnij Napisano 3 czerwca 2010 Teoretycznie kolumny nie powinny stać tak blisko ściany, ale wiesz jak nie ma innej możliwości to stoją tak jak mogą. Tak naprawdę zobaczysz sam jak już je kupisz, nikt ci nie powie jak to zagra, bo w każdym pomieszczeniu jest inaczej.Co do 2.1 to zdecydowanie nie warto ;-D Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamc Napisano 4 czerwca 2010 Udostępnij Napisano 4 czerwca 2010 Jeśli okaże się, że bas Ci dudni (za blisko ściany) to zawsze możesz bas-refleks gąbką przytkać i problem z głowy. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
daveese Napisano 4 czerwca 2010 Autor Udostępnij Napisano 4 czerwca 2010 a chodzi jeszcze o to ze glosniki beda tworzyc z moja glowa trojkat dosc mocno rozwartokatnyjest jakis schemat na poprawne rozmieszczenie ?odleglosc od glowy jakies +/- 120 cmno a jednej kolumnie by pasowalo w szafie z ksiazkami ;/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts