leszcz Napisano 3 października 2007 Udostępnij Napisano 3 października 2007 Mam parę pięknych kabelków z złoconymi wtyczkami bananowymi, kiedyś używałem ich ze wzmacniaczem NAD, teraz kupiłem amplituner Sony i...dupa blada, w te tandetne nakrętki nie mogę tego wcisnąć - czy wszystkie amplitunery są takie badziewne? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pablo1964 Napisano 3 października 2007 Udostępnij Napisano 3 października 2007 Nie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fono Master Napisano 3 października 2007 Udostępnij Napisano 3 października 2007 Cytat Mam parę pięknych kabelków z złoconymi wtyczkami bananowymi, kiedyś używałem ich ze wzmacniaczem NAD, teraz kupiłem amplituner Sony i...dupa blada, w te tandetne nakrętki nie mogę tego wcisnąć - czy wszystkie amplitunery są takie badziewne? Ten ampli nie ma wejścia na wtyki bananowe głosnikowe ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 3 października 2007 Udostępnij Napisano 3 października 2007 trzeba bylo nie przechodzic z dobrego poczciwego NAD'a na sony a teraz kłopota z jakiego modelu na jaki sie przesiadles? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bąk Napisano 4 października 2007 Udostępnij Napisano 4 października 2007 Cytat Mam parę pięknych kabelków z złoconymi wtyczkami bananowymi, kiedyś używałem ich ze wzmacniaczem NAD, teraz kupiłem amplituner Sony i...dupa blada, w te tandetne nakrętki nie mogę tego wcisnąć - czy wszystkie amplitunery są takie badziewne? Nie wszystkie, ale większość. Czasem jednak w tych gniazdach są założone zaślepki, jak je wydłubiesz to można wtedy podłączyć bananki. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts