mejson #1 Napisano 7 października 2007 Jak muzyka trafi, przypasuje, zaciekawi, to człowiek zanurza się w nią jak w pachnącą kąpiel, przymyka oczy i chłonie.Odpływa z rzeczywistości, odlatując albo tonąc - jak kto woli. No i jak utwór się kończy a gorzej, gdy ktoś nam słuchanie przerwie, pozostaje żal, że to już - więcej nie będzie. Skołowany jak przy wyjściu z kina po kilku godzinach dobrego filmu - wynurzam się z muzyki, kręcąc głową otrząsam się z niej jak pies z kąpieli. Jest tyle pięknej muzyki na świecie.I tak mało czasu... A jak Wasze "wynurzenia"? Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fono Master #2 Napisano 9 października 2007 Muzyki słucham bardzo dużo w tym czasie mam laptopa na kolanach i pracuję .Mam tzw. podzielność uwagi więc mogę robić kilka rzeczy naraz bez utraty koncentracji.Laptop dlatego na kolanach ponieważ mam bezkompromisowo zaaranżowany pokój odsłuchowya do tego moje kolumny to monitory /dobry odsłuch tylko w jednym ściśle okreśonym miejscu/dlatego pracę podporządkowałem muzyce.W muzyce więc jestem "zanurzony" cały czas i do tego stopnia ,że jak jest dobra ,interesującato odrywam się od pracy i słucham, słucham......aż muszę się "wynurzyć " by zmienić płytę .A jak muza jest ekstremalnie dobra to mam szczenę na podłodze ,uszy czerwone i w laptopiewłącza się wygaszacz ekranu i............................znowu trzeba się "wynurzyć'. Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mejson #3 Napisano 11 października 2007 Cytat Laptop dlatego na kolanach ponieważ mam bezkompromisowo zaaranżowany pokój odsłuchowya do tego moje kolumny to monitory /dobry odsłuch tylko w jednym ściśle okreśonym miejscu/dlatego pracę podporządkowałem muzyce. Na dodatek laptop chyba najmniej hałasuje... Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fono Master #4 Napisano 11 października 2007 Laptop ogólnie cichy jest ale to ....................."wynurzenie" w przypadku dobrej muzy bywa "bolesne". Odpisz, cytując Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach