Berni Napisano 11 września 2010 Napisano 11 września 2010 Witam chcę zakupić nowe kino domowe do pokoju. Chcę kupić dobre i tanie. Polecono mi ten model : Sony DAV-DZ280 Do moich wymagań dołączę jeszcze aby były małe kolumny. Telewizor mam 32" Samsunga LCD. Jakieś propozycje lub pytania ? Proszę o pomoc. Odpisz, cytując
alghar Napisano 12 września 2010 Napisano 12 września 2010 W tym zestawie bedziesz miał DTS i Pro Logic II a gdzie TruHD i Dollby HD ? Obecnie kupowanie dvd ? szukal juz lepiej cos z blu-ray(combo) lub osobno czytnik blu-ray i ampli ,do tego dokupisz jakies kolumienki. Odpisz, cytując
Berni Napisano 12 września 2010 Autor Napisano 12 września 2010 a mogę prosić o jakieś propozycje co do modelu itp. Zaznaczę że jestem zielony i nie znam się ani trochę na tym Odpisz, cytując
pacio94 Napisano 12 września 2010 Napisano 12 września 2010 Nie ma szans na zakup zestawu kina z Blu Ray do 1000zł. Jesli chciałbys mieć już ten najnowszy standard to musisz liczyć się z kosztem przynajmniej 1500-1700zł. Można dostać zestawy 2.1 za powiedzmy 1300zł, ale to wtedy żadne kino z tego. Z propozycji wartych rozpatrzenia Pioneer BCD-303 i Panasonic SC-BT200. Pioneer to nowszy model i ma np. DLNA i parę innych dodatków, przez co jego cena jest trochę wyższa. Odpisz, cytując
Pablo1964 Napisano 12 września 2010 Napisano 12 września 2010 Cytat Chcę kupić dobre i tanie. Tak może być tylko w reklamie. W warunkach rzeczywistych trzeba określić priorytet a te dwa określenia się wykluczają. Niestety. Odpisz, cytując
Berni Napisano 13 września 2010 Autor Napisano 13 września 2010 Pioneer BCD-303 tego mi wyszukiwarka nie znalazła. Aha czyli trzeba zwiększyć zstawkę do 1500zł minimum? A żeby zakup był opłacalny i na dłużej to trzeba by było już mieć ten odtwarzacz Blu-ray ? Znalazłem jeszcze Samsung HT-C5500 Odpisz, cytując
Recommended Posts