rupeczov Napisano 13 września 2010 Udostępnij Napisano 13 września 2010 Witam. Kupilem niedawno powystawowy zestaw glosnikow 5.1 Philips HTS9810 http://www.p4c.philips.com/cgi-bin/dcbint/...d=Link_Software. Niestety zestaw jest bez subwoofera do którego podłącza się głośniki oraz dvd. Mam więc pytanie czy jest jakas mozliwosc dokupienia aktywnego subwoofera do ktorego moglbym podlaczyc zestaw. Dodam, ze tylne glosniki sa bezprzewodowe. Pozdrawiam i prosze o pomoc. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 13 września 2010 Udostępnij Napisano 13 września 2010 Witamy na forum, czy subwoofer (oryginalnie w założeniu) miał wpływ na tyle głośniki sterowane bezprzewodowo ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rupeczov Napisano 13 września 2010 Autor Udostępnij Napisano 13 września 2010 Witam. Nie jestem pewien, ale wydaje mi się, że nadajnik jest we wzmacniaczu (dvd). Tutaj jest opis i obsługa całego zestawu - http://download.p4c.philips.com/files/h/ht..._12_dfu_pol.pdf. Gdyby nawet nie było możliwości podłączenia tylnych głośników to usatysfakcjonuje mnie jak podłącze 2 przednie i center. Tutaj -> http://allegro.pl/odtwarzacz-dvd-philips-l...1218217040.html ktos sprzedaje subwoofer z dvd od innego zestawu, ale nie jestem pewien czy moje dvd ma takie samo wejscie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rupeczov Napisano 13 września 2010 Autor Udostępnij Napisano 13 września 2010 jednak nadajnik jest wbudowany w subwoofer ;/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 13 września 2010 Udostępnij Napisano 13 września 2010 Napisz do "Philipsa" jaki ewentualnie subwoofer będzie pasował do Twojego zestawu - może podadzą kilka typów "współgrających" z Twoim zestawem i spełniającym powierzone mu zadania. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rupeczov Napisano 13 września 2010 Autor Udostępnij Napisano 13 września 2010 OK, tak zrobię. Dzięki za pomoc, zobaczymy czy uda się coś wykombinować Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 13 września 2010 Udostępnij Napisano 13 września 2010 ok podziel się z nami wszystkim informacją, będzie to dobry przykład dla innych - czy producent (jest/był) w stanie odpowiedzieć na pytaniepozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rupeczov Napisano 15 września 2010 Autor Udostępnij Napisano 15 września 2010 Z Philipsa odesłali mi numery telefonów do autoryzowane punktów serwisowych firmy Philips, które niby zajmują się sprzedażą akcesoriów. We wszystkich powiedzieli mi, że osobny subwoofer w sprzedaży nie występuje. Mam teraz pytanko, czy da radę pozmieniać kable we wszystkich głośnikach oraz dvd, tak by można podłączyć to do amplitunera. Oczywiście jak występują amplitunery z takimi wejściami i nie trzeba by zmieniać do było by super. Zdjęcia oryginalnych kabli są w załącznikach. Czarny od dvd, biały od głośników Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
batonik80 Napisano 17 stycznia 2012 Udostępnij Napisano 17 stycznia 2012 Witam mam podobny zestaw tyle że bez DVD może byśmy się jakoś dogadali rupeczov? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kdik Napisano 4 listopada 2017 Udostępnij Napisano 4 listopada 2017 witam wszystkich posiadam taki zestaw bez kabla polaczeniowego miedzy dvd a wofferem moge sprzedac caly kpl.lub kupie taki kabel jezeli ktos ma na zbyciu . Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
S4Home Napisano 8 listopada 2017 Udostępnij Napisano 8 listopada 2017 Nie wiem czy ktoś wpadnie na to żeby sprzedawać taki kabel z uszkodzonego kina. A ty możesz go wystawić na allegro na części może zejdzie. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts