Skocz do zawartości

yamaha pianocraft 810 i wlacznik...

Recommended Posts

Napisano
Witam!
Mam pytanie, mam zamiar kupić wyżej wymieniona yamahe ale jedna rzecz mnie nurtuję. Czy ta wieża ma funkcje budzenia muzyką z płyt? Na stronie producenta nic na ten temat nie znalazłam - na forum i google tez... stad moje pytanie.
pozdrawiam
Napisano
Tą wieże prawdopodobnie kupie na allegro więc nie będę miała możliwości sprawdzenia... Cena jest dużo niższa niż w sklepie, wydaje mi się że dopłacanie ponad 600zł w salonie to duża przesada. Polecacie zakup na allegro?
Napisano
No cóż, kupowanie na allegro czasami można porównać do loterii. W zasadzie wystawiające sklepy, są mniej ryzykowne przy dokonywaniu zakupów. Większość mojego sprzętu, nawet tego najdroższego kupowałem na allegro i nie miałem do tej pory ze sprzedającymi żadnych problemów. Emocje pewne są, jednak niższa cena nawet o 30% jest kusząca. W sumie kupiłem około setki różnych produktów. W niektórych przypadkach, sprzęt odbierałem osobiście, jak odległość nie była za duża.
Napisano
ja podobnie robie, szukam danego przedmiotu jak najblizej swojego miasta i wyruszam po niego osobiscie, własnie na ten model wieżyczki zdecydowałem sie do małego pokoju wstawic i znalazłem na allegro 600 zł taniej niz u siebie, i to zaledwie 25 km od domu icon_smile.gif