markot84 Napisano 5 października 2010 Udostępnij Napisano 5 października 2010 Witam Bardzo proszę Was o pomoc Czy ktoś kiedykolwiek wykonywał aktualizacje oprogramowania do Aplitunera Denona AVR-2809? Jak mam to wykonać, jakimś programem? jak podłączyć, a sterowniki z jakiej strony pobrać. Jestem laikiem w tych sprawach i proszę o pomoc, może ktoś mi pomożeDziękuję pozdrawiam Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrek.gd Napisano 5 października 2010 Udostępnij Napisano 5 października 2010 Poszukaj tam:http://firmware.denon-online.eu/ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 5 października 2010 Udostępnij Napisano 5 października 2010 lub: tutaj Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirs Napisano 5 października 2010 Udostępnij Napisano 5 października 2010 A czy w ogóle jest dostepna aktualizacja tego amplitunera?Nie spotkałem się z tym. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 5 października 2010 Udostępnij Napisano 5 października 2010 pirs, może warto przejrzeć powyższe linki... Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirs Napisano 6 października 2010 Udostępnij Napisano 6 października 2010 Przepraszam ale może trzeba bylo.Czytałem tylko o 4308 i 3808 a teraz chyba 3310.Jezeli jest to chyle głowe. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts