Happymarco Napisano 7 października 2010 Udostępnij Napisano 7 października 2010 Hej,Możecie polecić coś z Rock'a?Ja ostatnio stałem się szczęśliwym posiadaczem płyty Blu-Ray - The Killers - Live at the Royal Albert Hall i muszę przyznać,że REWELACJA! Koncert sam w sobie jest idealny, zagrali wszystkie najlepsze kawałki. Od koncertu nie nie można się oderwać. Wstyd się przyznać, ale najpierw ściągnąłem sobie z netu ten koncert i sluchalem non-stop, jednak szybko uznałem(na głos:)) , że wart jest swojego miejsca na półce i dostałem płytkę w prezencie. Naprawdę polecam nie tylko fanom The killers, ale wszystkim audiofilom! Doznania audiowizualne - (nie)powtarzalne! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redakcja AUDIO Napisano 7 października 2010 Udostępnij Napisano 7 października 2010 The Killers nie słucham, ale widziałam tylko fragment tego koncertu - faktycznie robi wrażenie. Zresztą jak chyba wszystkie na Blu-ray, co? Obejrzałam też kawałek Metalliki z Coloseum i fragment The Police skądśtam - odlot. Co za obraz! Nie dziwię się tym, którzy kupują koncerty na owych płytach mimo ich dość wysokiej ceny:) Ma się wręcz wrażenie uczestnictwa:) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arti Napisano 11 listopada 2010 Udostępnij Napisano 11 listopada 2010 dla fanów tego rodzaju muzyki polecam koncert na blu ray Dire Straits "Alchemy Live" - REWELACJA!!! Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacio94 Napisano 12 listopada 2010 Udostępnij Napisano 12 listopada 2010 Ja polecam Johna Meyera z LA i Queen z Montrealu. Szczególnie ten drugi koncert jest ciekawy, nagrany dobrze ponad dwadzieścia lat temu na taśmach analogowych, zremasterowany gruntownie, odszumiony itd. efekty przechodzą najśmielsze oczekiwania. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts