lukasz_pro Napisano 12 października 2010 Udostępnij Napisano 12 października 2010 witam , http://www.infinity.pl/index.php?action=2&...rt=1&id=112 jak podłączyć takiego suba ? mój wzmacniacz to HARMAN KARDON PM-650 VXIz góry dzięki za odpowiedź ^^ Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 13 października 2010 Udostępnij Napisano 13 października 2010 O ile mnie oczy nie mylą to: HARMAN KARDON PM-650 jest wzmacniacz do zasosowaniu w domu ?a sub do car audio??? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz_pro Napisano 13 października 2010 Autor Udostępnij Napisano 13 października 2010 tak , nie da rady tego podłączyć ? w taki razie jaki sub aktywny byś polecił do 600 zł ? myślałem na tym jamo http://allegro.pl/subwoofer-jamo-sub200-su...1253580985.html Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 13 października 2010 Udostępnij Napisano 13 października 2010 Ale juz nie samochodowy ? tak konkrety.. z czym ma to grac, jakie pomieszczenie. nowy używany ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz_pro Napisano 13 października 2010 Autor Udostępnij Napisano 13 października 2010 nowy , 11m2 , wzmak HARMAN KARDON PM-650 VXIten jamo zbiera same dobre opinie ^^ogólnie planuję sprzedać moje wharfedale diamond 8.4 , kupić suba i jakieś monitory na biurko (bo w końcu sub daje tylko bas ) Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz_pro Napisano 14 października 2010 Autor Udostępnij Napisano 14 października 2010 jednak kupię zupełnie co innego , byłem dziś u wujka kolego który ma JBL XL 1000 (już ich nie produkują , chyba to była jakaś limitowana edycja ) grały w 6m2 xD i mnie zatkało !!!!!!!! w życiu nie słyszałem takiego basu !!!! w dodatku ma to podłączone pod jakiś stary wzmak philipsa , zintegrowaną kartę dźwiękową w kompie i ma jakieś gówniane kable do nich , opchnie mi je za 900 zł tylko jedna membrama jest do wymiany (koszt ok. 40 zł ? ) i JAZDA Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 14 października 2010 Udostępnij Napisano 14 października 2010 jaka membrana ? za 40zł ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz_pro Napisano 14 października 2010 Autor Udostępnij Napisano 14 października 2010 chodzi o samą membramę (nie wiem ile dokładnie to będzie kosztować bo jego wujek się tym zajmie ) , nie głośnikps. może masz jakieś info kiedy te głośniki były produkowane itd ? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
muzyczny_gość Napisano 14 października 2010 Udostępnij Napisano 14 października 2010 Ty lepiej wykrec głośnik cały - zrób zdjęcie i go poakrz, aby wtopy nie było. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz_pro Napisano 14 października 2010 Autor Udostępnij Napisano 14 października 2010 nie mam teraz jak bo są u wujka kolegi , na obrazku zaznaczyłem miejsce gdzie jest zerwane zwieszenie (chyba zawieszenie) http://img84.imageshack.us/img84/9189/hu1yma.jpgi wytłumaczy mi ktoś jakim cudem kolumny z 2x20cm basowym grały tak fajnie na 6m2 ?!?????? Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angel Napisano 16 października 2010 Udostępnij Napisano 16 października 2010 Po prostu przypadkowo grają w takim pomieszczeniu gdzie niskie tony ulegają osłabieniu. W innym nawet sporo większym mogą być nieprzyjemnie podbite. Ja miałem swój zestaw w 13 i 20 m2. W mniejszym pomieszczeniu ciągle brakowało mi basu. W większym mimo, że kolumny stoją dwa razy dalej od tylnej ściany i trzy razy dalej od bocznych, niskich tonów jest nawet za dużo. Odpisz, cytując Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts